Literatura Rulează!

0

Ne bucurăm să vă anunţăm că pentru AmDoar18Ani.ro Literatura Rulează!


Nu e aşa că atunci când ai vizionat filme adaptate după romane celebre s-a iscat discuţia “A fost mai bună cartea, sau filmul?”. Acum, pentru că ne dorim să demonstrăm că atât lectura, cât şi vizionarea filmelor sunt importante în viaţa noastră, vom pune sub semnul întrebării dacă Literatura Rulează.

Pentru a putea ca mai apoi să vorbim despre diferenţele dintre cărţi şi ecranizările lor, vom citi, vom viziona filme şi vom ajunge la mult aşteptata dezbatere. Nu vom încerca să convingem pe nimeni să aleagă între cele două, ci vom înţelege împreună ceea ce a vrut să transmită şi Stephen King prin vorbele sale: “Books and movies are like apples and oranges. They both are fruit, but taste completely different”.

Ca să participi la eveniment trebuie să citeşti până la data înscrierilor cartea propusă de noi, apoi va trebui să dai testul prin care ne vom da seama că ai trecut de etapa lecturii. Pentru început, am ales Memoriile unei gheişe de Arthur Golden, carte pe care vei avea timp să o citeşti până pe data de 15 octombrie. Intrarea este liberă, locurile sunt limitate şi în număr de 20, iar în momentul în care ne-am umplut sala, ne rezervăm dreptul de a opri înscrierea.

Prima întâlnire va avea loc pe data de 20 octombrie, în Literat Caffe (București, Strada Barbu Delavrancea 39). Seara va fi plină de surprize, iar unul din ingredientele cheie care va ajuta la crearea unui cadru special de întâlnire este atmosfera prietenoasă.

Pentru a afla mai multe detalii despre Literatura Rulează poţi trimite un email la contact[@]amdoar18ani[.]ro.
Proiect creat de AmDoar18Ani.ro, cu sprijinul Literat Caffe

Parteneri: ISIC România, Editura Litera
Parteneri media: Metropotam.ro, Feeder.ro, HypeStreet.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează