Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Literatura Rulează!

0

Ne bucurăm să vă anunţăm că pentru AmDoar18Ani.ro Literatura Rulează!


Nu e aşa că atunci când ai vizionat filme adaptate după romane celebre s-a iscat discuţia “A fost mai bună cartea, sau filmul?”. Acum, pentru că ne dorim să demonstrăm că atât lectura, cât şi vizionarea filmelor sunt importante în viaţa noastră, vom pune sub semnul întrebării dacă Literatura Rulează.

Pentru a putea ca mai apoi să vorbim despre diferenţele dintre cărţi şi ecranizările lor, vom citi, vom viziona filme şi vom ajunge la mult aşteptata dezbatere. Nu vom încerca să convingem pe nimeni să aleagă între cele două, ci vom înţelege împreună ceea ce a vrut să transmită şi Stephen King prin vorbele sale: “Books and movies are like apples and oranges. They both are fruit, but taste completely different”.

Ca să participi la eveniment trebuie să citeşti până la data înscrierilor cartea propusă de noi, apoi va trebui să dai testul prin care ne vom da seama că ai trecut de etapa lecturii. Pentru început, am ales Memoriile unei gheişe de Arthur Golden, carte pe care vei avea timp să o citeşti până pe data de 15 octombrie. Intrarea este liberă, locurile sunt limitate şi în număr de 20, iar în momentul în care ne-am umplut sala, ne rezervăm dreptul de a opri înscrierea.

Prima întâlnire va avea loc pe data de 20 octombrie, în Literat Caffe (București, Strada Barbu Delavrancea 39). Seara va fi plină de surprize, iar unul din ingredientele cheie care va ajuta la crearea unui cadru special de întâlnire este atmosfera prietenoasă.

Pentru a afla mai multe detalii despre Literatura Rulează poţi trimite un email la contact[@]amdoar18ani[.]ro.
Proiect creat de AmDoar18Ani.ro, cu sprijinul Literat Caffe

Parteneri: ISIC România, Editura Litera
Parteneri media: Metropotam.ro, Feeder.ro, HypeStreet.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.