Literatura Rulează revine cu ediţia a patra!

0

 Echipa AmDoar18Ani.ro a revenit după o scurtă pauză cu o nouă ediţie Literatura Rulează. Este vorba despre un eveniment dedicat lecturii, dar şi artei în general, care îşi propune să descopere dacă un roman este mai preţios în forma lui tipărită, sau transformat într-un film de succes.

 Literatura Rulează #4 - afiş

Încercând să răspundem la întrebarea “Este mai bună cartea, sau filmul?”, am dat naştere evenimentului care va aborda în cadrul acestei ediţii acţiunea romanului “Extrem de tare şi incredibil de aproape”. Nu vom încerca să impunem o părere personală participanţilor, ci vom ţine cont de un citat celebru care spune că “Books and movies are like apples and oranges. They both are fruit, but taste completely different”. Astfel că fiecare îşi va găsi propriile răspunsuri legate de temele abordate la finalul întâlnirii.

Şi pentru că evenimentul este unul care se adresează pasionaţilor de lectură, vor fi puse la dispoziţie două săptămâni pentru a se citi romanul ales. Pe 25 februarie va fi afişat un formular de înscriere, prin intermediul căruia doritorii vor demonstra că au lecturat cartea, sau că îşi doresc foarte mult să participe la Literatura Rulează şi astfel îşi vor rezerva un loc la eveniment.

Întâlnirea va avea loc pe data de 2 martie, în Literat Caffe (Str. Barbu Delavrancea 39), iar echipa AmDoar18Ani.ro, alături de Editura Litera, va pregăti o serie de surprize plăcute participanţilor. Intrarea este liberă, dar locurile sunt limitate şi în număr de 20. Rezervările se vor face în funcţie de numărul participanţilor care au reuşit să citească romanul ales. Dacă locurile se vor ocupa, ne vom rezervă dreptul de a opri înscrierile.

Pentru detalii legate de seria evenimentelor Literatura Rulează puteţi citi articolele de aici, sau puteţi trimite un email la contact[@]amdoar18ani.ro.

Proiect creat de amdoar18ani.ro/”AmDoar18Ani.ro, cu sprijinul HYPERLINK www.facebook.com/pages/Literat-Caffe;

Parteneri: HYPERLINK „http://isic-romania.ro/”ISIC România, HYPERLINK „http://litera.ro/”Editura Litera;

Parteneri media: HypeStreet.ro, Hyperliteratura.ro, LiterNet.ro, Sub25.ro, Feeder.ro, România Pozitivă.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează