Literatura Rulează pe 17 noiembrie, tot în Bucureşti

0

După ce prima ediţie s-a dovedit a fi un succes, Literatura Rulează şi revine cu cea de-a doua întâlnire. Pentru că după vizionarea unor filme – adaptări ale unor romane celebre – se iscă adesea discuţia “E mai bună cartea, sau filmul?”, ne-am gândit să dezbatem acest lucru într-o companie plăcută, la un ceai cald.

Ca şi în cazul ediţiei anterioare, vei avea la dispoziţie două săptămâni pentru a lectura romanul ales de noi. În urma citirii vei putea răspunde la întrebarea noastră capcană din formularul de înscriere şi astfel îţi vei asigura un loc confortabil în Literat Caffe (Strada Bardu Delavrancea 39).

Vizionarea ecranizării într-un cadru familial şi atmosfera prietenoasă pe care încercăm să o creăm vor fi ingredientele speciale care vor genera discuţiile plăcute de la final. Aşa cum spunea şi Stephen King, “Books and movies are like apples and oranges. They both are fruit, but taste completely different”,  nici noi nu vom încerca să te convingem să alegi între cele două, mai ales pentru că ştim cât de importante sunt ambele arte în viaţa noastră.

Acestea fiind zise, începând de astăzi vei putea citi romanul “O zi” scris de David Nicholls, iar pe 12 noiembrie vei putea aplica pentru unul din cele 20 de locuri pregătite de noi pentru Literatura Rulează #2. Intrarea la eveniment este liberă, echipa AmDoar18Ani.ro îşi rezervă dreptul de a opri înscrierile atunci când se depăşeşte limita de locuri disponibile.

Întâlnirea va avea loc pe data de 17 noiemebrie, iar seara va fi una plină de surprize pregătiete de prietenii de la Literat Caffe şi cei de la Editura Litera. Dar, mai multe detalii despre eveniment vei primi personal după ce ţi se aprobă cererea de înscriere.

Pentru a afla mai multe informaţii despre Literatura Rulează intră aici, sau trimite un email la contact[@]amdoar18ani[.]ro.

Proiect creat de AmDoar18Ani.ro, cu sprijinul Literat Caffe
Parteneri: ISIC România, Editura Litera
Parteneri media: HypeStreet.ro, Hyperliteratura.ro,LiterNet.ro, Sub25.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează