Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Literatura Rulează pe 17 noiembrie, tot în Bucureşti

0

După ce prima ediţie s-a dovedit a fi un succes, Literatura Rulează şi revine cu cea de-a doua întâlnire. Pentru că după vizionarea unor filme – adaptări ale unor romane celebre – se iscă adesea discuţia “E mai bună cartea, sau filmul?”, ne-am gândit să dezbatem acest lucru într-o companie plăcută, la un ceai cald.

Ca şi în cazul ediţiei anterioare, vei avea la dispoziţie două săptămâni pentru a lectura romanul ales de noi. În urma citirii vei putea răspunde la întrebarea noastră capcană din formularul de înscriere şi astfel îţi vei asigura un loc confortabil în Literat Caffe (Strada Bardu Delavrancea 39).

Vizionarea ecranizării într-un cadru familial şi atmosfera prietenoasă pe care încercăm să o creăm vor fi ingredientele speciale care vor genera discuţiile plăcute de la final. Aşa cum spunea şi Stephen King, “Books and movies are like apples and oranges. They both are fruit, but taste completely different”,  nici noi nu vom încerca să te convingem să alegi între cele două, mai ales pentru că ştim cât de importante sunt ambele arte în viaţa noastră.

Acestea fiind zise, începând de astăzi vei putea citi romanul “O zi” scris de David Nicholls, iar pe 12 noiembrie vei putea aplica pentru unul din cele 20 de locuri pregătite de noi pentru Literatura Rulează #2. Intrarea la eveniment este liberă, echipa AmDoar18Ani.ro îşi rezervă dreptul de a opri înscrierile atunci când se depăşeşte limita de locuri disponibile.

Întâlnirea va avea loc pe data de 17 noiemebrie, iar seara va fi una plină de surprize pregătiete de prietenii de la Literat Caffe şi cei de la Editura Litera. Dar, mai multe detalii despre eveniment vei primi personal după ce ţi se aprobă cererea de înscriere.

Pentru a afla mai multe informaţii despre Literatura Rulează intră aici, sau trimite un email la contact[@]amdoar18ani[.]ro.

Proiect creat de AmDoar18Ani.ro, cu sprijinul Literat Caffe
Parteneri: ISIC România, Editura Litera
Parteneri media: HypeStreet.ro, Hyperliteratura.ro,LiterNet.ro, Sub25.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.