Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Litera şi La Bibliotheque Centre Beaute aduc magia Crăciunului mai aproape de cititori!

0

Miercuri, 19 decembrie, de la ora 17:30, Litera și La Bibliotheque Centre Beaute vă invită la lansarea volumului Marea Carte a Crăciunului un eveniment aparte în care invitatul principal va fi Moș Crăciun. Vom citi și vom crea decorațiuni frumoase, ne vom juca împreună cu Moșul și ajutoarele lui – elfi și spiriduși -, vom împodobi bradul, vom cânta colinde și vom fi plini de voie bună.

De asemenea, pentru că miracolele se întâmplă celor care cred în ele, evenimentul are scop umanitar, toți cei prezenți fiind invitați să contribuie cu o donație ( o jucărie, o hainuta, o carte, etc) către Asociația Ana și copiii. Litera retrăiește bucuria copilăriei și este alături de asociația mai sus menționată  printr-o donație de carte.

În prag de sărbătoare, vă așteptăm cu drag să ne bucurăm împreună de zâmbetele sincere ale copiilor și de cadourile lui Moș Crăciun!

 

 

* * *

Într-o lume care a uitat să (mai) citească, Editura Litera are curajul să pună un pariu cu fiecare dintre noi.

Care sunt argumentele sale? O ofertă editorială pentru toate gusturile şi pentru toate nivelurile de pregătire. De la ficţiune, istorie, bestseller internaţional şi ghiduri turistice, până la cărţi pentru copii, dicţionare şi auxiliare de limbi străine, enciclopedii şi atlase. O calitate ireproşabilă a tiparului. O selecţie riguroasă, făcută de specialişti, pe baza cererilor unui public exigent. O echipă tânără, formată din profesionişti cu experienţă în domeniu. Oameni care pun mare preţ pe cartea-obiect. O comoară de citit, de înţeles, de făcut şi de primit cadou, de lăsat moştenire. Ceva trainic. Util. Frumos. Adevărat. Adică toate câte au fost uitate. Şi regăsite. Te regăseşti în cărţile Editurii Litera. Pentru că înseamnă cultură. Nu maculatură.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.