Lista pentru 2012: mă fac orator, dansator, transformator, vrăjitor și jucător!

0

Hai să-ntindem coarda! Începem anul cu ateliere fix pe gustul nostru: ne punem pantofii de dans, țintim mai sus, ne frământăm  mâinile-n aluat și ni le luam la citit, punem blugii și andreaua la-ncercare,  vorbim pe limba noastră, desfacem taraba de jocuri și facem magie cu cărți. De ne-ai ratat la nocturnă, hai să vezi cui îi mulțumim.

Toate atelierele se țin în mansarda noastră de pe Str. Traian 107, iar înscrierea se face prin email la adresa inscrieri@incubator107.com. Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Luni, 9 ianuarie, de la ora 19:00, ne punem anul la cale cu Aniela Firulovic.  Vedem unde țintim și așternem cu răbdare pe hârtie colorată. Facem agende și trecem tot ce ne trece prin cap. Dacă nu ți-ai dat seama până acum ce vrei să faci, hai să te întinzi la vorbă și să vezi unde ajungi. Tu Ce-ți propui în 2012?

 

Marți, 10 ianuarie, vă luăm din fața monitoarelor și vă aducem alături de noi, să ne incubăm împreună și să ne jucăm. Desfacem, la ora 19:00, taraba de jocuri de strategie, comunicare, atenție și rapiditate. Nimeni nu părăsește mansarda până la ora 21:00 când spune stop joc și o întindem spre casă.

 

Miercuri, 11 ianuarie,  de la ora 19:00 la 21:00, pornim muzica și dansăm West Coast Swing. E nevoie doar de tine și de perechea ta de încălţări comode, iar Cristian Lefter va da tonul. Întinde mâna și ia cu tine un partener.  De nu, mare e mansarda incubatorului.

 

 

Joi, 12 ianuarie, de la ora 19:00, scoatem andrelele bunicii și ne punem pe tricotat cu Andreea Puiu. Veți afla mai multe despre graffiti-ul tricotat, numit și yarn bombing sau Guerilla knitting care s-a răspândit în toată lumea. O să înnodăm și deznodăm, ne încurcăm degetele și o scoatem la capăt cu măiestrie. Ținem claca pân-la ora 21:00, cât de mult întindem firul.

Vineri, 13 ianuarie, de la ora 19:00, stăm cu palma întinsă și tragem de liniile vieții. Poliana Radu ne spune povestea Chiromanției și ce să crezi și să nu crezi. Două ore ne punem pe citit în mansardă și uităm de prejudecăți.

Sâmbătă, 14 ianuarie, ai de unde-alege. Începem cu Vorbitorium de la ora 11:00, unde lăsăm teama de a vorbi în public acasă. Începem timid ca un vorbitor inocent și, până la sfârșitul lunii, suntem oratori. Meșterul nostru, Răzvan Ropotan, ne urnește glasul și îl întinde cu încredere până la ora 14:00.

Dacă nu te-ai săturat, încearcă să vorbești prin Cod morse, de la ora 15:00 la 17:00. Doru Craiu ne ciulește urechile și ne arată cum să facem liniuțe și punctulețe. Dacă vrei să transmiți un mesaj secret, o să știi cum. Ai nevoie doar de un creion și o suprafață în care să bați.

Tot te mai întrebi ce-ți propui în 2012? Hai în mansardă, de la ora 19:00 la 22:00, să deschidem agenda cu dorințe.

Duminică, 15 ianuarie, de la ora 11:00  la 13:00, intrăm în lumea copiilor și facem Fantezie din denim. Alături de Laura Witteveen, vedem cât de mult întindem imaginația copiilor și cum un material atât de comun se transformă in accesorii.

Recapitulăm și trecem la lecția urmatoare de Cod morse, de la ora 15:00 la 17:00.

De la ora 19:00, stăm la povești cu Ideas4Talent. Accesul se face cu următoarele elemente: ai buna dispoziție în buzunar, crezi că povestea ta trebuie să fie cunoscută, vrei să auzi povestea unor campioni și îți dorești să construiești alături de noi.

 

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează