Life After Work: Debate – curs de dezbatere şi argumentare

0

Opinii şi păreri avem cu toţii. Prea puţini dintre noi sunt însă capabili sa le transpună într-un sistem şi într-un ambalaj care să-i convingă pe ceilalţi. Vrei sa înveţi cum să-ţi argumentezi corect ideile fără să te bazezi doar pe a avea gura mare? Vrei să-ţi convingi şeful că ai dreptate fără să fie nevoie sa te pui bine cu el? Vrei să poţi avea un schimb academic de idei chiar şi în faţa a 200 de oameni? Atunci „Debate”-ul este exact ceea ce o cauţi: un cadru unde punem pe primul loc cultura generală, bunul simţ şi dezvoltarea abilităţilor de prezentare.

Ce vei obţine prin participarea la acest curs:

·  Vei intra într-un spaţiu prietenos (şi competitiv în acelaşi timp) în care să-ţi exersezi abilităţile de prezentare vorbit în public;

·  Dezvoltarea abilităţilor analitice şi de persuasiune mult peste ceea ce te poate învăţa mediul academic sau de lucru;

·  Capacitatea de a gândi diferit de restul „turmei”, chiar şi în situaţii de stress;

· Şi, nu în ultimul rând, vei învăţa cum să asculţi, cum să notezi şi cum să cercetezi, ca să poţi construi un discurs ascuţit şi de succes.

Amănunte importante:

1. nr. întâlniri: şase, a câte două ore fiecare
2. intervalul orar: 19.00 – 21.00
3. data începerii: 6 dec.
4. număr de locuri: 12
5. dressing code: în orice vă simţiţi conving[tori
6. loc exact: urmează stabilit
7. taxa de participare: 300 de lei
8. mai multe info şi înscriere: aici.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează