Life After Work: Debate – curs de dezbatere şi argumentare

0

Opinii şi păreri avem cu toţii. Prea puţini dintre noi sunt însă capabili sa le transpună într-un sistem şi într-un ambalaj care să-i convingă pe ceilalţi. Vrei sa înveţi cum să-ţi argumentezi corect ideile fără să te bazezi doar pe a avea gura mare? Vrei să-ţi convingi şeful că ai dreptate fără să fie nevoie sa te pui bine cu el? Vrei să poţi avea un schimb academic de idei chiar şi în faţa a 200 de oameni? Atunci „Debate”-ul este exact ceea ce o cauţi: un cadru unde punem pe primul loc cultura generală, bunul simţ şi dezvoltarea abilităţilor de prezentare.

Ce vei obţine prin participarea la acest curs:

·  Vei intra într-un spaţiu prietenos (şi competitiv în acelaşi timp) în care să-ţi exersezi abilităţile de prezentare vorbit în public;

·  Dezvoltarea abilităţilor analitice şi de persuasiune mult peste ceea ce te poate învăţa mediul academic sau de lucru;

·  Capacitatea de a gândi diferit de restul „turmei”, chiar şi în situaţii de stress;

· Şi, nu în ultimul rând, vei învăţa cum să asculţi, cum să notezi şi cum să cercetezi, ca să poţi construi un discurs ascuţit şi de succes.

Amănunte importante:

1. nr. întâlniri: şase, a câte două ore fiecare
2. intervalul orar: 19.00 – 21.00
3. data începerii: 6 dec.
4. număr de locuri: 12
5. dressing code: în orice vă simţiţi conving[tori
6. loc exact: urmează stabilit
7. taxa de participare: 300 de lei
8. mai multe info şi înscriere: aici.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează