Librarium Bastilia pornește în „Voyage, voyage” sâmbătă, 25 februarie împreună cu Oana Pellea și Tudor Octavian

0

Librarium Bastilia  pornește  în Voyage, voyage cu Nadine Vlădescu

Lansăm Clubul Călătorilor Revoluționari de la Bastilia! Din 25 februarie evadăm, o dată pe lună, simultan în călătorii și cărți, la serile Voyage, Voyage de la Libraria Bastilia (București, Piața Romană, nr.5)!

Alătură-te lui Nadine Vlădescu și invitaților săi în călătoria în care vei descoperi altfel, prin prisma unei cărți, a unui film și a conversației, un loc pe care-l credeai cunoscut, străbătut, bifat. Din Parisul fantast și magic până în inima Africii și a memoriei, din bezna ideologică a Coreei de Nord înspre grația albă a primei zăpezi dublineze, din Cuba solară și multicoloră până în Japonia misterioasă, plonjând de pe ascuțimile Himalayei în ascunzișurile Mărilor Sudului, orice călătorie înseamnă dorință, inițiere, cunoaștere și regăsire. Și dacă tot trebuie să ne luăm cu noi oriunde am merge, vino să aflăm cum călătoresc și alții, în jurul lor și-n jurul lumii, ce-i pune în mișcare și ce îi mișcă într-atât încât să-i oprească locului, cu ce-au rămas odată întorși și cum s-a așezat în ei praful drumurilor străbătute.

Un loc, o carte, un film: iată kit-ul de călătorie perfect pentru o evadare în lume—altfel.

Sâmbătă, 25 februarie 2012, ora 18, pornim la drum prin Parisul lui Boris Vian din Spuma zilelor, împreună cu Oana Pellea și Tudor Octavian. Singura busolă admisă: iubirea.

Pentru connaisseuri (și nu numai), călătoria va fi întregită de proiecția filmului Paris, je t’aime.

Dress code: eșarfă &/sau bască; cea mai oh la la apariție primește un premiu sau un pianocteil* din partea casei

*dacă nu știți ce este acela un pianocteil, venez curieux si veți afla!

 

 

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează