Librarium Bastilia pornește în Voyage, Voyage cu Nadine Vlădescu și Alexandru Tomescu în Coreea de Nord și China

0

Voyage, Voyage, Clubul Călătorilor Revoluționari, s-a lansat la Bastilia! Din 25 februarie evadăm, o dată pe lună, simultan în călătorii și cărți, la serile Voyage, Voyage de la Libraria Bastilia (București, Piața Romană, nr. 5)!

Alătură-te lui Nadine Vlădescu și invitaților săi în călătoria în care vei descoperi altfel, prin prisma unei cărți, a unui film și a conversației, un loc pe care-l credeai cunoscut, străbătut, bifat. Din Parisul fantast și magic până în inima Africii și a memoriei, din bezna ideologică a Coreei de Nord înspre grația albă a primei zăpezi dublineze, din Cuba solară și multicoloră până în Japonia misterioasă, plonjând de pe ascuțimile Himalayei în ascunzișurile Mărilor Sudului, orice călătorie înseamnă dorință, inițiere, cunoaștere și regăsire. Și dacă tot trebuie să ne luăm cu noi oriunde am merge, vino să aflăm cum călătoresc și alții, în jurul lor și-n jurul lumii, ce-i pune în mișcare și ce îi mișcă într-atât încât să-i oprească locului, cu ce-au rămas odată întorși și cum s-a așezat în ei praful drumurilor străbătute.

Un loc, o carte, un film: iată kit-ul de călătorie perfect pentru o evadare în lume—altfel.

Marți, 20 martie, ora 19.00, va avea loc cea de-a doua ediție Voyage, Voyage

Destinații: Coreea de Nord și China

Subtema ediției: Revoluții!

Călător invitat: Alexandru Tomescu

Bezne ideologice? Facem lumină! Politici sufocante? Evadăm povestind! Revoluții culturale? Da, la Bastilia! Pornim la drum împreună cu Balzac și Micuța Croitoreasă chineză de Dai Sijie și ne mai aprindem puțin și după discuție, urmărind un documentar fierbinte.

Dress code: stacojiu, vermillon, cinabru—roșu, roșu, roșu!

Cea mai incandescentă apariție primește un premiu din partea casei.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează