Librăria Delfin își deschide porțile!

0

LibrariaDelfin.ro, platforma online ce pune la dispoziția publicului o gamă completă de materiale didactice pentru învățământul preuniversitar, se extinde cu deschiderea primei librării.

Începând cu 15 octombrie, ne găsiți pe Strada Cernăuți numărul 31 din București, Sector 2, unde cărțile școlare, rechizitele și produsele de birotică și papetărie disponibile pe site-ul www.librariadelfin.ro se vor regăsi pe rafturile librăriei.

Afis

Oferta include binecunoscutele auxiliarele școlare semnate Editura Delfin destinate elevilor de gimnaziu și liceu, titluri ale celor mai importante edituri din țară și noua paleta de rechizite, produse de birotică și papetarie.

Lucrări ce constau în culegeri de exerciții și probleme, ghiduri de pregătire a examenelor de Evaluare Națională și Bacalaureat, manuale școlare, auxiliare didactice, antologii de texte, caiete de vacanță, cărți de beletristică și carte străină vor face parte din colecția librăriei Delfin.

„Tot mai multe persoane ne întreabă unde ne pot găsi. Începând cu luna octombrie, deschidem prima locație cu vânzare directă pentru a întâmpina și publicul care dorește să pășească în librărie, să răsfoiască o carte și să vadă produsele căutate înainte de a le achiziționa. Pentru eficientizarea timpului, ne găsiți în continuare online, unde puteti alege varianta mai rapida de comandă” – Alexandru Popa, Director General Librăria Delfin.

Va invităm, așadar, într-un cadru nou, unde conceptul modern, stil butic, se îmbină perfect cu atmosfera prielnică petrecerii timpului printre cărți, materiale de studiu și jucarii! 

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.