Liberated Voice Workshop

0

Una dintre cele mai importante unelte de comunicare pentru fiecare dintre noi este, fără-ndoială, propria vocea. Acest „prieten”, ascuns undeva în piept, ne acompaniază întreaga viață și ne poate ajuta să fim mai bine cu noi înșine.

 Sursa: aici.liberated-voice-2017-header-homepage-site
Sunt momente când ne pierdem vocea sau când ni se subțiază, ni se gâtuie sau răgușim, mai ales pentru că trecem prin momente încărcate emoțional. Vocea, care este înăuntrul nostru și are contact nemijlocit cu corpul, este un barometru fidel pentru stările prin care trecem. Ne poate ajuta să stăm în legătură ce se petrece în noi, să fim atenți la cum trăim o situație și în acest fel suntem capabili să ne oferim ce avem nevoie pentru a ne echilibra și a ne fi bine, chiar și atunci când ne e dificil.
Uneori putem și avem nevoie să exprimăm lucruri glăsuind. Avem nevoie să vorbim cu cei care ne-au rănit, înfuriat, supărat, oricât de greu ar fi. Alteori, am putea să exprimăm lucruri doar cântând, fără cuvinte, un cântec care ne liniștește, sau ne dă curaj, sau pur și simplu ne duce într-o stare de meditație.

Vocea este cel mai la îndemână instrument muzical. Iar împrietenindu-ne cu propria voce ajungem să ne echilibrăm cu noi înșine. Despre asta este workshopul The Liberated Voice.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.