Liber la Săptămâna Voluntariatului!

0

Săptămâna Naţională a Voluntariatului 2009

Săptămâna aceasta se întâmplă multe lucruri interesante sub umbrela voluntariatului. Intră pe calendarul voluntarilor pentru a identifica ce activităţi îţi plac mai mult. În plus, tot săptămâna aceasta, până în data de 15 mai poţi să redirecţionezi 2% către organizaţia care crezi că se potriveşte cel mai bine cu idealurile tale! Mai jos este şi un scurt articol preluat de pe site-ul Ştirilor ONG

„In perioada 11-17 mai 2009 se desfasoara in toata tara Saptamana Nationala a Voluntariatului, eveniment initiat si sustinut de catre Pro Vobis – Centrul National de Voluntariat in parteneriat cu Reteaua Centrelor de Voluntariat din Romania. In acest an ne aflam la cea de-a VIII editie si ne bucuram de sustinerea financiara a Comisiei Europene prin Programul Tineret in Actiune. In data de 16 mai Centrul de Voluntariat Bucuresti impreuna cu ANPCDEFP prin programul Tineret in Actiune organizeaza Targul Voluntariatului in Bucuresti: VoluntEXPO 2009.

Continuarea pe site-ul Ştirilor ONG

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează