Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Legănați de Deinotherium. Petrece o noapte la Muzeul ”Antipa”

0

Muzeul Naţional de Istorie Naturală “Grigore Antipa” invită, și anul acesta, copiii să-și petreacă o noapte la Muzeu.

Demarat sub numele Legănaţi de Deinotherium”, programul, prin care îi invitam pe copii să doarmă alături de cel mai valoros exponat din expunerea permanentă, Deinotherium gigantissimum, a fost lansat în anul 2012 şi s-a bucurat de un succes neaşteptat.

În vara anului trecut, peste 100 de „curajoşi” au participat la controlul de închidere a Muzeului, au ascultat povestea sau legenda pregătită de către un cercetător, dedicată unui animal actual sau dispărut, şi au adormit în „Sala Deinotheriumului”, visând, poate, la cum salvează speciile de la dispariţie.

Leganati_de_Deinotherium 20 iunie 2014

Reluăm programul, la cererea publicului, și îi invităm pe copiii cu vârste cuprinse între 6 şi 12 să petreacă o noapte la Muzeul „Antipa”. Deoarece grupa s-a completat pentru noaptea de 20 iunie, îi invităm pe părinții interesați să rezerve locuri pentru copiii lor pentru noaptea din 27 iunie. Înscrierea participanților se face în limita a 20 de locuri, pe adresa de email: florentinap@antipa.ro sau la numărul de tel: 021.305.60.31.

Venirea copiilor înscrişi, la Muzeu, este stabilită pentru ora 21.00, iar părinţii sunt aşteptaţi să-i ia a doua zi, sâmbătă, începând cu orele 8.30, după ce copiii au servit micul dejun, constând în brânzeturi proaspete asigurate de către sponsorul programului, Delaco Fan Brânză.

Îi aşteptăm pe toţi cei mici care doresc şi au „curajul” să petreacă o noapte de neuitat în expunerea permanentă a Muzeului, alături de Deinotherium şi cercetătorii Muzeului!

Costurile de participare sunt de 200 Ron/copil ; 300 Ron/doi fraţi ; 400 Ron/trei fraţi.

Sponsori: LeoBurnett, The Geeks, EmailWing, Delaco Fan Brânză,

Partener ştiinţific: DaVinci Learning

Parteneri media: Unitedmedia, Calendar Evenimente, comunicatedepresa.ro, Centruldepresa.ro, Terra Magazin, Doxi, Pipo, Oraşul Meu, Ioana, Grădinite.com, Prokid.ro, GoKID.ro, Salut Bucureşti, inParc, mamica.ro, MediaIQ, Zeppelin, melc-codobelc.ro, agendacopiilor.wordpress.com, EduRomania – Portalul educației din România, HotNews, SmartWoman

Detalii: www.antipa.ro şi pe pagina de Facebook a Muzeului ”Antipa”: www.facebook.com/muzeulantipa

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.