Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Lectii si ateliere de conversatie gratuite de limba engleza pentru copii

0

Centrul de invatare a limbii engleze Shakespeare School organizeaza lectii si ateliere de conversatie gratuite de limba engleza la noul sediu deschis in zona Dorobanti pe tot parcursul lunii septembrie. Lectiile si atelierele gratuite sunt deschise tuturor copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 14 ani si au ca scop stimularea motivatiei pentru studiul limbii engleze in randul acestora.

„Suntem increzatori ca orice copil care va lua parte la o prima lectie demonstrativa gratuita, va dori sa se bucure de mai multe si il va ajuta practic sa afle ce inseamna sa inveti engleza ALTFEL. Orice descriere, chiar si detaliata, nu se compara cu o lectie efectiva, de aceea ii invitam cu drag la noul sediu pentru a ne distra impreuna timp de o ora in limba engleza! ”, a adaugat Adriana Alionte.

In cadrul lectiilor gratuite, copiii se vor familiariza cu atmosfera si tehnicile de lucru ale Shakespeare School, dar mai ales vor experimenta tehnologia revolutionara oferita de Smart Board, tabla interactiva numarul 1 in lume. Printr-o simpla atingere cu degetele, tabla obisnuita devine un cadru interactiv, care aduce mai aproape sunete, imagini si animatii, transformand lectia intr-o adevarata experienta multimedia.  In plus, pentru cei mici se utilizeaza papusi de degete si marionete, iar elevii de gimnaziu participa la jocuri didactice, dialoguri si competitii, toate contribuind la conturarea unui climat propice procesului de invatare dinamic si participativ.

Atelierele de conversatie se adreseaza tuturor copiilor care doresc sa exerseze si sa isi imbunatateasca vorbirea in limba engleza.  Temele de discutii sunt variate, conform varstei si preocuparilor, se bazeaza pe situatii din viata reala cu scopul ca participantii sa isi exprime propriile opinii in limba engleza. Atelierele de conversatie se desfasoara intr-un cadru relaxant si deschis, in mansarda noului sediu Shakespeare School Dorobanti.
Lectiile si atelierele gratuite se vor desfasura zilnic de Luni-Vineri, timp de 3 saptamani, in perioada 12 septembrie- 1 octombrie, conform programului afisat pe site-ul centrului. Copiii vor fi impartiti in functie de varsta, astfel incat profesorii sa se poata plia cat mai bine nivelului de cunostinte al acestora.

Lectiile se vor tine la noul sediu Shakespeare School- Dorobanti, situat ultracentral pe strada Tokio, numarul 9, la doar 5 minute de Piata Victoriei.

Lectiile si atelierele gratuite dureaza o ora, iar modalitatea de inscriere si de participare este foarte simpla. Toti copii interesati vor trimite un e-mail cu ziua pentru care opteaza si categoria de varsta,  alaturi de datele de contact la adresa http://info@shakespeare-school.ro . Participarea la lectile si atelierele demonstrative gratuite, nu implica inscrierea la cursul propriu-zis.

Pentru lista completa a lectiilor si atelierele gratuite de limba engleza organizate de Shakespeare School, puteti accesa site-ul: http://www.shakespeare-school.ro.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.