Lectii si ateliere de conversatie gratuite de limba engleza pentru copii

0

Centrul de invatare a limbii engleze Shakespeare School organizeaza lectii si ateliere de conversatie gratuite de limba engleza la noul sediu deschis in zona Dorobanti pe tot parcursul lunii septembrie. Lectiile si atelierele gratuite sunt deschise tuturor copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 14 ani si au ca scop stimularea motivatiei pentru studiul limbii engleze in randul acestora.

„Suntem increzatori ca orice copil care va lua parte la o prima lectie demonstrativa gratuita, va dori sa se bucure de mai multe si il va ajuta practic sa afle ce inseamna sa inveti engleza ALTFEL. Orice descriere, chiar si detaliata, nu se compara cu o lectie efectiva, de aceea ii invitam cu drag la noul sediu pentru a ne distra impreuna timp de o ora in limba engleza! ”, a adaugat Adriana Alionte.

In cadrul lectiilor gratuite, copiii se vor familiariza cu atmosfera si tehnicile de lucru ale Shakespeare School, dar mai ales vor experimenta tehnologia revolutionara oferita de Smart Board, tabla interactiva numarul 1 in lume. Printr-o simpla atingere cu degetele, tabla obisnuita devine un cadru interactiv, care aduce mai aproape sunete, imagini si animatii, transformand lectia intr-o adevarata experienta multimedia.  In plus, pentru cei mici se utilizeaza papusi de degete si marionete, iar elevii de gimnaziu participa la jocuri didactice, dialoguri si competitii, toate contribuind la conturarea unui climat propice procesului de invatare dinamic si participativ.

Atelierele de conversatie se adreseaza tuturor copiilor care doresc sa exerseze si sa isi imbunatateasca vorbirea in limba engleza.  Temele de discutii sunt variate, conform varstei si preocuparilor, se bazeaza pe situatii din viata reala cu scopul ca participantii sa isi exprime propriile opinii in limba engleza. Atelierele de conversatie se desfasoara intr-un cadru relaxant si deschis, in mansarda noului sediu Shakespeare School Dorobanti.
Lectiile si atelierele gratuite se vor desfasura zilnic de Luni-Vineri, timp de 3 saptamani, in perioada 12 septembrie- 1 octombrie, conform programului afisat pe site-ul centrului. Copiii vor fi impartiti in functie de varsta, astfel incat profesorii sa se poata plia cat mai bine nivelului de cunostinte al acestora.

Lectiile se vor tine la noul sediu Shakespeare School- Dorobanti, situat ultracentral pe strada Tokio, numarul 9, la doar 5 minute de Piata Victoriei.

Lectiile si atelierele gratuite dureaza o ora, iar modalitatea de inscriere si de participare este foarte simpla. Toti copii interesati vor trimite un e-mail cu ziua pentru care opteaza si categoria de varsta,  alaturi de datele de contact la adresa http://info@shakespeare-school.ro . Participarea la lectile si atelierele demonstrative gratuite, nu implica inscrierea la cursul propriu-zis.

Pentru lista completa a lectiilor si atelierele gratuite de limba engleza organizate de Shakespeare School, puteti accesa site-ul: http://www.shakespeare-school.ro.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează