Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Lectie de business alaturi de Sergiu Negut si principalii jucatori din piata SPA si BALNEO din Romania

0

Marti, 4 iunie, te invitam la o lectie de business alaturi de Sergiu Negut si principalii jucatori din piata SPA si BALNEO din Romania.  Unde, ce si cum?

Marti, 4 iunie, la ora 11:30, la Sensio living – Calea Floreasca nr. 212, București, să discutam cu Sergiu Neguț despre drumul spre bunăstare în industria balneo &spa.

Pe 4 iunie, ne concentrăm pe business. Pe cel de azi, de mâine sau de azi pe mâine. Azi, lucrurile se schimba. Succesul de ieri nu mai reprezintă o garanție a reușitei de azi. 

Pentru ca, azi, industria balneo & spa se face altfel. Ritmul ei se compune diferit. Motivul? Sofisticarea și rafinarea consumatorilor. Ei sunt cei care ne fac afacerile sa se structureze si sa se restructureze. Azi, businessul de încropeală este înlocuit cu un business de strategie. Businessul de supraviețuire se transformă în cel de prosperitate.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.