Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

LEADERS Education 10, programul studenţilor pasionaţi de leadership

0

LEADERS Education ediţia a 10-a este adresată studenţilor care îşi doresc să cunoască leadershipul prin experienţă proprie, dar şi prin puterea exemplului unor lideri care s-au remarcat la nivel naţional şi internaţional. Având în urmă 9 ediţii de succes, aproximativ 600 de participanţi şi peste 40 de invitaţi, programul continuă dezvoltarea prin leadership a studenţilor, care va avea loc  anul acesta în perioada 15 mai-12 iunie în Universitatea de Medicină şi Farmacie ,,Carola Davila” din Bucureşti.

Studenţi cu vârste cuprinse între 18-25 de ani sunt aşteptaţi să treacă prin cele cinci sesiuni săptămînale, câte o zi pe săptămână şi să ia contact cu un alt fel de experienţă educaţională prin intermediul trainingurilor ce au ca teme: bazele leadershipului, comunicare, valori, echipa şi managementul timpului. La finalul fiecărui training experienţa proprie a participanţilor va fi completată cu povestea despre performanţă, motivaţie şi leadership din practică a invitatului.

,,În urmă cu zece ediţii ne propuneam să dezvoltăm un program care să cuprindă atât o experienţă educaţională bazată pe informaţii corecte şi utile pentru un student ce ia contact cu leadershipul pentru prima dată, cât şi o experienţă obţinută exact de la cel care a trăit-o, de la un lider care poate oferi prin propriul exemplu motivaţia de a pune în practică cele învăţate. Acum, cu experienţa celor 10 ediţii pot spune că ne-am îndeplinit obiectivul.”– declară Valentin Ionescu, Program Director LEADERS Education.

În cele cinci sesiuni săptămânale, tinerii vor beneficia de traininguri oferite de cea mai mare companie de training şi consultanță din România- Ascendis, iar în partea a doua a sesiunilor se vor întâlni cu invitaţi precum: Raed Arafat-Fondator SMURD, Gregory Reeders-CEO Pfizer România, Leon Dănăilă-neurochirurg şi inventator, Mirela Iordan-HR Manager Pfizer România,  Prof. Dr. Dinu Antonescu –chirurg ortoped aflat printre primii 10 medici din România.

 

LEADERS Education  ediţia a 10-a are loc cu sprijinul partenerului principal Pfizer România.

Înscrierile pentru LEADERS Education au început şi se fac online la

următorul link: http://www.leaders.ro/programe/leaders-education/aplica/.

Participarea la program se face pe bază de selecţie. Mai multe informaţii despre LEADERS Education puteţi găsi şi online, pe www.leaderseducation.ro.

Fundația LEADERS îşi propune să fie cea mai puternică sursa de idei şi oameni valoroşi din România. Contribuim la transformarea modernă a României prin dezvoltarea unor lideri responsabili şi a unei mentalităţi orientate către implicare şi acţiune. Printre cele mai importante iniţiative ale Fundaţiei LEADERS se numără: Leadership Autentic, LEADERS School, LEADERS Education şi LEADERS Academy.

LEADERS Education 10

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.