Leaders Development Summit VIII: Meet the speakers, 30 March

0

Leaders Development Summit VIII / Democracy@Work. Happiness@Work / 30 martie 2017

În premieră, aducem WorldBlu in România, organizația a cărei filozofie este o lume în care un miliard de oameni sunt angajați în organizații bazate pe libertate, a făcut prozeliți și printre companiile românești, este prezentă în premieră la București, ca invitată a LD Summit VIII. Leaders Development Summit, aflat la a opta ediție, este cea mai importantă platformă de întâlnire a liderilor de business, Human Resources și Learning & Development din România cu profil de Game Changer.

unnamed (1)

 

Detalii si inscrieri aici.

#LDSummit 2017. Meet the speakers

Traci Fenton, WorldBlu

Traci Fenton, Fondator & CEO WorldBlu a acceptat invitația noastră de a ne împărtăși principiile democratice și rețeta de succes a modelului. Traci a fost inclusă recent în Top 50 Leadership Thinker de către Inc. Magazine, alături de nume precum Simon Sinek, Dan Pink sau Marshall Goldsmith.

Roxana Mocanu, HR Enterprise & ITOL SoL

Roxana este un veritabil HR Ambassador și antreprenor. A fondat HR Enterprise și ITOL SoL, acoperind o nișă în piața educațională. HR Enterprise este cea mai prestigioasă școală vocațională de Human Resources din România și, în același timp, o organizație democratică.

Marius Ștefan, Autonom Rent-a-car

Marius este antreprenor în serie și pasionat de învățare continuă. După ce a absolvit programul MBA al Robert H. Smith School of Business al University of Maryland, s-a întors în ţară și a dezvoltat mai multe afaceri în retail, advertising și servicii. Cea mai mare parte a timpului o dedică Autonom Rent-a-car, cea mai mare firmă de închirieri de mașini din România.

Cristina Țirulnic, EVOLUTIV

După 10 ani de experiență în business, în industria grea și în industria farmaceutică, Cristina a decis să se dedice pasiunii sale de a dezvolta oameni și de a contribui prin educație la dezvoltarea unei lumi mai bune, astfel s-a alăturat echipei EVOLUTIV. Alături de ei, a creat și livrat mai multe programe ample de dezvoltare managerială în organizații din România.

Cristina Cristea, Universitatea Alternativă

Cristina și-a dedicat ultimii 9 ani construind Universitatea Alternativă, prin care își dorește să aducă o schimbare în educația din România. A lucrat cu tinerii în programe de mentorat, coaching, training și în programe de antreprenoriat. Universitatea Alternativă este o organizație democratică și este în lista WorldBlu de Freedom-Centered Workplace.

Dr. John Mervyn Smith,  GC Index

Dr. John Mervyn Smith este Chief Psychologist @ GC Index. Alături de echipa GCI, a contribuit la dezvoltarea Game Changers Index, o testare inovativă ce arată impactul și contribuția pe care fiecare angajat îl aduce în rolul său, în echipa din care face parte și în organizație.

AGENDA #LDSummit2017

09:15 – 09:30  — Arrival and registration. Networking

09:15 – 09:30  — Opening. Introductory Speech.

Roxana Mocanu, ITOL SoL

09:30 – 11:00  — DEMOCRACY@WORK. Keynote Speeches.

Traci Fenton, CEO WorldBlu: Principles of Democratic Organisations

Marius Stefan, CEO Autonom Rent-a-car

Cristina Cristea, Sales Guru Universitatea Alternativa

11:00 – 11:30  — Networking Coffee Break

11:30 – 13:30  — HAPPINESS@WORK. Parallel Workshops

  1. SimTALENT ® TALENT MANAGEMENT Facilitator: Cristina Tirulnic, Evolutiv Consultants Network
  2. Great People. Great impact. Great Organizations Facilitator: Dr. John Mervyn Smith, GC Index

13:30 – 14:30  — Networking Lunch

14:30 – 16:30  — FREEDOM@WORK

Masterclass Traci Fenton: Freedom Centered Organisations

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.