Lead Your Life 6.0

0

Dacă ai întrebări şi cauţi răspunsuri, dacă nu ştii încotro te îndrepţi şi ce trebuie să faci ca să-ţi atingi obiectivele, atunci Lead your Life este pentru tine!

lyl 6.0

O nouă ediţie Lead Your Life se pregăteşte pentru tine! Evenimentul care a reunit peste 1500 de oameni cu potenţial de dezvoltare, cu întrebări şi dorinţa de a deveni mai buni, revine pe 18 iunie

Este o editie speciala din doua motive: este ultima din aceasta vara si pentru ca avem un invitat cu adevarat special: Mru Patel, antreprenor in serie, cu peste 30 de ani de experienta si autor de succes.

Vor fi cele mai bune 2 ore investite anul acesta!

Participa la Lead Your Life si fa primul pas în procesul creşterii productivităţii, stabilirii obiectivelor şi atingerii performanţei. Lead your Life îţi oferă instrumentele necesare dezvoltării tale, însă tu eşti cel care trebuie să acţioneze.

Seminarul este gratuit, iar locurile se ocupa repede.  Asa ca înscriere-te acum prin completarea formularului de inregistrare.

Detalii despre eveniment poti găsi accesând www.dragosbarbalata.ro/lyl

Te asteptam cu drag!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează