Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Lasă povestea să ajungă la tine!

0

Faceți cunostintă cu “Actorul” -unul dintre cele mai comice și versatile personaje ale lui Aldo Nicolaj-actorul care ar fi dispus să facă orice, oricât de nedemn, pentru a obține succesul!

O comedie cu răsturnări de situații neașteptate, “ACTORUL” este un spectacol care vorbește despre lupta care se dă în fiecare dintre noi atunci când suntem puși în fata unor situații-limită.

Drumul spre succes este dificil și chiar dacă te lupți cu soarta, poți descoperi cu stupoare că ție nu îți este scris să ai faimă. Dar dacă te încăpățânezi? Dacă te decizi să nu ții cont de normele sociale și să nu te mai intereseze părerile celor din jur, oare în felul acesta o să-ți poți îndeplini visul?

Vino la  teatru sambata, 27 mai, de la ora 20:00,  intr-un cadru underground si cool (club A) si lasa povestea sa ajunga la tine!

fb_cover@2x.png

Durata: 45 minute.

Biletul costa 35 lei si pentru rezervari ne gasesti la numarul de telefon 0726887728 sau la adresa de e-mail ffteatru@gmail.com.

Distributie si regie: Alex Vlad.  Alex a absolvit facultatea de teatru precum și masteratul în arta actorului în cadrul UNATC “I.L.Caragiale” București. Și-a obținut titlul de doctor în teatru în cadrul aceleiași universități unde în prezent susține cursuri de arta actorului. A fost invitat în numeroase festivaluri de teatru naționale și internaționale, dar a și participat la ateliere de artă actorului sau masterclass-uri conduse de personalităti precum David Esrig, Sanda Manu, Radu Mihăileanu, Alexa Visarion sau Alvis Hermanis. Alex Vlad dezvoltă proiectul “Teatru Acum”; promovează și produce diferite spectacole teatrale independente. În paralel scrie poezie, proză și piese de teatru.

FF Theatre:  Este un teatru mic… pe lângă niște teatre foarte mari. Dar are ceva special: nu are reguli și este liber. Vino să vezi ce înseamnă asta și la ce minunății duce libertatea creativă.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.