Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Lansarea Youth HUB pentru promovarea şi sprijinirea tinerilor care doresc să facă din afacerea lor un proiect de succes

0

YouthHUB, iniţiat de Forumul Tinerilor din România, reprezintă locul de întâlnire al entuziasmului şi tinereţii, al energiei de început de drum, al tinerilor de business. Din dorinţa de a pune baze solide comunităţii de antreprenori români, construim YouthHUB, ce contribuie la promovarea şi sprijinirea tinerilor care doresc să facă din afacerea lor un proiect de succes.

Lansare Youth HUB

YouthHUB oferă pe de-o parte resursele, spaţiul şi contextul necesar desfăşurării activităţii acestora, iar pe de altă parte accesul la comunitatea de antreprenori şi consultanţă pe cele mai importante paliere necesare unui tânăr antreprenor (financiar, juridic, surse de finanţare, PR & marketing). Sprijinul oferit prin platforma YouthHUB devine astfel unul important şi relevant pentru cei care vor să demareze sau să îşi consolideze propria afacere.

Evenimentul de lansare va reuni antreprenori, freelanceri şi practicieni din organizaţii şi comunităţi, în cadrul unei sesiuni de networking de calitate. Evenimentul se va desfăşura în spaţiul proaspăt amenajat al YouthHUB, după următorul program:

PROGRAM

Primirea invitaţilor – 18:30

Deschiderea serii – 19:00

Prezentarea Youth HUB – 19:30

Wine Networking – 19:45

 

Evenimentul va avea loc pe 10 Decembrie 2015, începând cu ora 18:30

Str. Ion Neculce, nr. 74, Corp B, etaj 2, sector 1, Bucureşti

Detalii: evenimente@youthhub.ro

www.youthhhub.ro

 

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 “Investeşte în oameni”.

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.