Lansarea ultimului număr al Revistei de Povestiri

0

Duminică, 22 iunie, de la 19:00, pe terasa J’ai Bistrot din București se lansează ultimul număr al Revistei de Povestiri, bun prilej pentru o discuție despre cum merge povestea mai departe.

coperta ultimul nr

Ultimul număr înseamnă 42 de povestiri scurte, selectate în urma unui concurs literar organizat la începutul anului și în urma atelierului de scriere creativă, ediția a treia. Ca de obicei, în paginile revistei sunt mai ales autori debutanți, cum unul dintre scopurile ei a fost de la început încurajarea scriitorilor noi. Din martie 2012, Revista de Povestiri a publicat peste 150 de autori și a antrenat la atelierul de scriere creativă peste 70, dintre care unii se pregătesc pentru un debut în volum.

Povestea merge mai departe prin atelierele organizate în jurul revistei, încă din toamna lui 2012. E vorba de ateliere care ne antrenează să spunem povești, prin diverse limbaje: literatură, film, comunicare, arte vizuale. Coordonatorii – Florin Iaru, Marius Chivu, Cecilia Ștefănescu, Magda Bunea, Georgian Constantin, Sorin Trăstaru vor fi prezenți la lansare și vor participa la un scurt panel despre activitatea lor ca antrenori de oameni talentați.

După o sesiune de caligrafie pe piele și alte întâmplări suspecte, urmează un concert de coveruri după Tom Waits. Intrarea la eveniment e 10 lei și include două numere anterioare ale revistei. Numărul nou va costa 20 de lei la lansare și 25 lei în librării și pe site.

Pentru ultimele vești, urmăriți evenimentul pe Facebook.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează