Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Lansarea ultimului număr al Revistei de Povestiri

0

Duminică, 22 iunie, de la 19:00, pe terasa J’ai Bistrot din București se lansează ultimul număr al Revistei de Povestiri, bun prilej pentru o discuție despre cum merge povestea mai departe.

coperta ultimul nr

Ultimul număr înseamnă 42 de povestiri scurte, selectate în urma unui concurs literar organizat la începutul anului și în urma atelierului de scriere creativă, ediția a treia. Ca de obicei, în paginile revistei sunt mai ales autori debutanți, cum unul dintre scopurile ei a fost de la început încurajarea scriitorilor noi. Din martie 2012, Revista de Povestiri a publicat peste 150 de autori și a antrenat la atelierul de scriere creativă peste 70, dintre care unii se pregătesc pentru un debut în volum.

Povestea merge mai departe prin atelierele organizate în jurul revistei, încă din toamna lui 2012. E vorba de ateliere care ne antrenează să spunem povești, prin diverse limbaje: literatură, film, comunicare, arte vizuale. Coordonatorii – Florin Iaru, Marius Chivu, Cecilia Ștefănescu, Magda Bunea, Georgian Constantin, Sorin Trăstaru vor fi prezenți la lansare și vor participa la un scurt panel despre activitatea lor ca antrenori de oameni talentați.

După o sesiune de caligrafie pe piele și alte întâmplări suspecte, urmează un concert de coveruri după Tom Waits. Intrarea la eveniment e 10 lei și include două numere anterioare ale revistei. Numărul nou va costa 20 de lei la lansare și 25 lei în librării și pe site.

Pentru ultimele vești, urmăriți evenimentul pe Facebook.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.