Lansarea trupei Coffee break si vizionarea scurtmetrajului “Ce vrei sa te faci cand vei fi mare” / Intrarea este libera

0

Joi 19 iunie, la club Deeper, va avea loc lansarea oficiala a clipului muzical “Dream in my bag” a trupei Coffee break si vizionarea scurtmetrajului independent “Ce vrei sa te faci cand vei fi mare” in regia lui Bogdan Fanariu. Evenimentul sustine si promoveaza productiile independente de muzica si film.

Intrarea este libera.

10382121_307321996111103_5620719583060162691_o

www.youtube.com/watch?v=Kv-drL9t66A

Fericirea nu se vinde la plic, dar uneori visele le tinem bine ascunse intr-un saculet pe care il purtam cu noi toata viata. Despre fericire si despre oameni care viseaza la orice varsta, se vorbeste  in  clip-ul trupei   Coffee break – „Dream in my bag”. Proiectul s-a nascut in perioada studentiei in 2009 la Cluj, intr-o dimineata la cafea si de acolo si numele trupei. In timp, proiectul s-a mutat in Bucuresti.

Gabriela Marin voce, Marius Vintila tobe si Robert Finariu chitara.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează