Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Lansarea trupei Coffee break si vizionarea scurtmetrajului “Ce vrei sa te faci cand vei fi mare” / Intrarea este libera

0

Joi 19 iunie, la club Deeper, va avea loc lansarea oficiala a clipului muzical “Dream in my bag” a trupei Coffee break si vizionarea scurtmetrajului independent “Ce vrei sa te faci cand vei fi mare” in regia lui Bogdan Fanariu. Evenimentul sustine si promoveaza productiile independente de muzica si film.

Intrarea este libera.

10382121_307321996111103_5620719583060162691_o

www.youtube.com/watch?v=Kv-drL9t66A

Fericirea nu se vinde la plic, dar uneori visele le tinem bine ascunse intr-un saculet pe care il purtam cu noi toata viata. Despre fericire si despre oameni care viseaza la orice varsta, se vorbeste  in  clip-ul trupei   Coffee break – „Dream in my bag”. Proiectul s-a nascut in perioada studentiei in 2009 la Cluj, intr-o dimineata la cafea si de acolo si numele trupei. In timp, proiectul s-a mutat in Bucuresti.

Gabriela Marin voce, Marius Vintila tobe si Robert Finariu chitara.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.