Lansarea primului număr al publicației „( Plic ), o revistă” meșterită în totalitate de tineri

0

Vineri, 13 februarie 2015 la ora 19 va avea loc lansarea primului număr al publicației „( Plic ), o revistă” în subsolul barului A1, strada Amzei numărul 1, Bucuresti.

Evenimentul constă într-o experiență personală cu scopul de a introduce participanții în atmosfera redacției, combinând idei și concepte care au apărut de-a lungul evoluției proiectului până la forma sa finală. Echipa care stă la baza revistei este formată exclusiv de tineri și își propune să aducă o schimbare pe piața presei scrise din România, lansând o revistă meșterită în totalitate de ei, fără implicarea niciunui adult.

Intrarea la eveniment se face pe baza achiziționării revistei în valoare de 13 lei și stickere bonus.

copertă 1

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează