Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Lansarea oficială a stagiunii 2012-2013 Toamna În Culise

0

Toamna În Culise plouă cu TEATRU

–        Lansarea oficială a stagiunii 2012-2013   –

Teatrul „În Culise”  lansează oficial stagiunea 2012-2013 printr-un eveniment care se va desfăşura pe parcursul a două săptămâni, în perioada 5-18 Octombrie în casa de pe strada Ştefan Mihăileanu.

După numai un an de existenţă, Teatrul „În Culise” reuşeşte să vă aducă în noua stagiune nu mai puţin de 13 titluri de spectacole care se vor juca în această stagiune alături de cele aflate în stadiul de proiect. Dintre acestea, cinci vor fi premiere oficiale, trei avanpremiere, iar restul spectacole jucate în stagiunea precedentă, apreciate de public şi critici.

În perioada lansării vă puteţi bucura de super oferte la bar şi teatru, iar după fiecare reprezentaţie vor avea loc strângeri de fonduri şi discuţii cu realizatorii spectacolului, moderate de tegizorul Cristian Bajora.

Dacă v-aţi săturat de poveştile spuse doar ca să fie spuse sau dacă v-aţi plictisit de aceleaşi show-uri pline de previzibil şi convenţional, dacă vreţi să vedeţi spectacole de teatru la care să râdeţi cu poftă, în care să credeţi, care să vă distreze şi să râmână cu voi după ce ieşiţi din sală trebuie să veniţi În Culise. Un număr impresionant de producţii de calitate (critici pozitive, participări în festivaluri din Bucureşti şi din ţară) vă aşteaptă în fiecare seară, între 5 şi 18 Octombrie, pentru a vă convinge că există divertisment de calitate. Teatrul „În Culise”, deşi tânăr, promite o existenţă importantă şi de durată în viaţa consumatorului de teatru din România, propunând un gen şi nu doar o alternativă la spaţiile deja consacrate.

Misiunea Teatrului „În Culise” este aceea de a inventa un teatru inovator, nou, cu texte şi viziuni proaspete, un teatru care să aducă aproape de public noţiunea de „happening”, care să provoace şi să recâştige publicul tânăr îndepărtat de cultură şi artă, dar mai ales un teatru care să reuşească să îşi susţină proiectele din fonduri proprii şi independente de instituţiile de stat. Spectacolele teatrului „În Culise” trec peste bariera spaţiului convenţional – scena şi sala cu spectatori (nerefuzând însă această tradiţie) -, iar spectatorul descoperă „În Culise” o experienţă cu totul specială.

Vă aşteptăm între 5 şi 18 Octombrie într-o călătorie teatrală originală în care veţi redescoperi divertismentul de calitate. Teatrul „În Culise” îl găsiţi pe strada Ştefan Mihăileanu nr. 53 (intersecţia Pache Protopopescu cu Str. Traian, vizavi de liceul Xenopol).

Mulţumim partenerilor media: Şapte Seri, Zile şi Nopţi, România Liberă, Modernism, Webcultura, Oraşul Meu, ArtWe, Port.ro, Metropotam, Lume Bună, Ciao.ro, HypeStreet.ro, ArtAct Magazine.

PROGRAM LANSARE STAGIUNE

Vineri, 5 Octombrie, ora 20:00: SPECTATORUL CONDAMNATLA MOARTE

Sâmbătă,  6 Octombrie, ora 19:00: IMAGINEAZĂ-ŢI CĂ EŞTI DUMNEZEU

Duminică, 7 Octomrbie, ora 19:00: INSULA FEMEILOR (premieră oficială)

Luni, 8 Octombrie, ora 20:00: FERMOARE, NASTURI ŞI CAPSE

Marţi, 9 Octombrie, ora 20:00: SABOTAJ DIN IUBIRE

Miercuri, 10 Octombrie, ora 20:00: FRUMOASA CĂLĂTORIE A URŞILOR PANDA POVESTITĂ DE UN SAXOFONIST CARE AVEA O IUBITĂLA FRANKFURTH(premieră oficială)

Joi, 11 Octombrie, ora 20:00: SCRISORI CĂTRE RITA – THE SHOW (avanpremieră)

Vineri, 12 Octombrie, ora 20:00: MONOLOAGELE VAGINULUI

Sâmbătă, 13 Octombrie, ora 19:00: DAWN WAY – Calea Spre Infern

Duminică, 14 Octombrie, ora 19:00: IMAGINEAZĂ-ŢI CĂ EŞTI DUMNEZEU

Luni, 15 Octombrie, ora 20:00: PILAFF IMPRO SHOW

Marţi, 16 Octombrie, ora 20:00: TOŢI BĂRBAŢII MEI

Miercuri, 17 Octombrie, ora 20:00: TREI PIESE SCURTE FĂRĂ SEX

Joi, 18 Octombrie, ora 20:00: CUM SE ZICE (Spectacol lectură – intrarea liberă)

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.