Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Lansarea noului magazin Basarabia cu produse traditionale din Republica Moldova

0

Din noiembrie 2016,

Un nou magazin traditional in grupul Basarabia

In noiembrie 2016, a fost deschis cel de-al treilea magazin Basarabia cu produse traditionale din Republica Moldova. Magazinul este situat in Bucuresti, pe bd. Stefan cel Mare nr. 33  (Pasaj Obor) si se adreseaza atat adultilor, cat si copiilor, oferind produse naturale din Basarabia: vinuri, divinuri, bomboane, jeleuri, biscuiti si vinuri spumante.

Basarabia Magazin Obor parte din reteaua de magazine Basarabia, alaturi de Basarabia Magazin Braila si Basarabia Magazin Pipera.

15310234_1477669668914219_1279332904_n1

In cadrul activitatilor ocazionate de deschiderea noului magazin Basarabia, au fost organizate degustari de vinuri si divinuri, precum si testari de bomboane si alte produse de cofetarie.

“Grupul de magazine Basarabia s-a nascut din dorinta de a readuce in prim plan un concept inedit de magazine cu produse noi, naturale si traditionale din Republica Moldova. Am cautat inspiratie in istoria bogata a vinurilor moldovenesti aducand in magazine produse naturale originale si deosebite din Basarabia. Produsele proaspete si vinurile se combina spectaculos in magazine pentru a raspunde tuturor gusturilor. Pe cei ce adora dulciurile, ii asteptam cu bomboane, jeleuri, biscuiti si alte produse de cofetarie, in timp ce pentru iubitorii de vinuri bune, am incheiat parteneriate cu principalele case de vinuri din Republica Moldova astfel incat sa obtinem un asortiment larg de vinuri de calitate.”, a  declarat Arcadie Tantuc, proprietar al grupului de magazine Basarabia.

Despre grupul de magazine Basarabia

Grupul Basarabia cuprinde 3 magazine cu produse traditionale situate in Bucuresti si Braila: Basarabia Magazin Braila, Basarabia Magazin Pipera si Basarabia Magazin Obor.

Primul magazin din grupul BASARABIA a fost deschis cu numele Vinurile Basarabiei, in Braila, in martie 2014, la initiativa lui Arcadie Tantuc, proprietarul grupului. In 2016, numele grupului de magazine a devenit Basarabia. In prezent, grupul cuprinde
3 magazine si ofera produse naturale, traditionale din Republica Moldova: vinuri, divinuri, bomboane, jeleuri, biscuiti si vinuri spumante.

Website: www.basarabiamagazin.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.