Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Lansarea Nocturna-n VRIE @incubator107

0

Zburătoare și înaripați, piloți și parașutați, vrăjitoare și sburători,

Vine vremea să intrăm în VRIE și o lăsăm cu paranghelie! Lansăm în aer atelierele de toamnă târzie-iarnă: sâmbătă, 5 noiemVrie, de la 21:00 până dis-de-dimineață, în Popa Nan 82 (Bucuresti).

E o lună de basm: incubatorul crește și mai mare cu ateliere speciale pentru copii și invitați de peste mări și țări care ne învață cultura lor.

Gata, catapultăm atelierele! Călătorim ca-n povești de demult cu arome de ceai rusesc, și ca-n realitate cu un nomad antrenat. Ni se luminează privirile la spectacolul înflăcărat de jonglerie TRICTRUC107, iată cum ne tentează o ciocolată și o fărâmă de șamanism. Povestea se scrie de la sine cu scriere creativă, mâncare africană, masaj, hip-hop și graffiti.

Sărim în aer când auzim de Tombola TROC, apoi degrabă aflăm și mai multe despre cum ne e norocul la tarot, și zeii păgâni ne surâd, căci Andrei Isfan ne face bal cu regii și reginele de cupă, într-un spectacol de magie cu cărți de joc. Mai avem un as în mânecă: Arthur ne ia prin surprindere aducând vara australă tocmai din Brazilia, iar noi improvizăm (la propriu și la figurat). Dar iată că răsună deja zorii pe note de Sophisticated Lemons! Planăm către nava-mamă din Traian 107, tragem o cântare cu Anotimpul 5 și cafegim la oală de ne merg fulgii.

Hai s-o păsări-lăți-lungim de poveste! Și hai să fim offline. Aveți tupeul să fiți offline!

 

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.