Lansarea incubatorului de afaceri – Ingenius Hub

0

Compania de consultanță Loop Operations lansează (5 noiembrie, Hotel Intercontinental) Ingenius Hub, realizat în cadrul proiectului „Fii T.A.Re! – Tineri Antreprenori Responsabili” , derulat în parteneriat cu ASE București, CCDL și Arott.

Banner event facebook-01-01

Ne așteptăm ca Ingenius Hub să se transforme și să crească împreună cu cei care îl vor integra în viața lor antreprenorială, fie că este vorba de beneficiari, de mentori, de finanțatori sau de furnizorii de servicii, prin urmare încurajăm propunerile constructive în orice formă și la orice moment.

Avem câteva particularități:

• interes deosebit pentru abordări inovative și curajoase,
• crearea și sprijinirea unor afaceri sustenabile,
• consultanță acordată membrilor pentru atragere de finanțări nerambursabile.

Așadar, cuvintele cheie: inovare, sustenabilitate, finanțare.
Spațiile noastre au un design cu accente tradiționale românești, integrate într-un ansamblu energizant și modern.

ÎNSCRIE-TE LA EVENIMENT!

CE ESTE INGENIUS HUB?

Este un spațiu de lucru luminos, cald și prietenos, pentru tineri antreprenori sau tineri care doresc să înceapă o afacere. (De fapt sunt două spații, situate aproape de Piața Universității, respectiv pe Bd Magheru și pe str. David Praporgescu).
Este o platformă susținută de Loop Operations alături de partenerii săi, care propune pachete de servicii de bază pentru deschiderea și funcționarea unei afaceri, cu costuri minimale, pe care și le poate permite orice tânăr.
Este o șansă pentru a obține finanțarea afacerii din nenumărate surse, inclusiv fonduri nerambursabile.

Este o viziune pe care o propunem și care se bazează pe următoarele credințe, la care nu renunțăm:

a. Inovația este esențială pentru a crea o afacere sustenabilă și cu potențial.
b. Este necesar să ne gândim produsele și serviciile astfel încât să poată fi exportate.
c. Este momentul să creăm cât mai multe produse și servicii românești și să le transformăm în branduri.
d. Tinerii antreprenori ingenioși pot contribui la brandul de țară (și invers, ceea ce nu vom uita pe parcurs).
e. Pentru o afacere inteligentă, antreprenorul potrivit va găsi întotdeauna finanțatori.
f. Dacă vrei să investesc în ține, investește tu primul!
g. O idee insolită de afacere în care crezi și care te pasionează e o investiție mai sigură decât cea mai testată și solidă afacere care te lasă rece.
h. Dacă ți se spune că ideea ta e prea excentrică și piața nu e pregătită pentru asta, dar tu ai alt feeling, Ingenius Hub e locul în care probabil ți se va spune că e exact momentul potrivit pentru a-ți lansa afacerea.

Dacă Ingenius Hub nu va avea întotdeauna soluții pentru nevoile și/sau provocările tinerilor antreprenori, sperăm că fiecare om va câștiga ceva din întâlnirea cu noi. Așa ne-ar plăcea să se întâmple.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează