Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Lansarea gift shop-ului remesh

0

Miercuri, 7 decembrie, se lanseaza gift shop-ul remesh in cadrul unui eveniment ce va avea loc in spatiul Upcycling Corner, la sediul asociatiei Ateliere Fara Frontiere – Soseaua Oltenitei nr. 105 (Bucuresti), in incinta parcului industrial INTEC.

visual-lansare-gift-shop-remesh

Intre orele 16:00 si 21:00, sunt asteptati toti Mos Craciunii responsabili pentru a alege cadouri unice si etice din catalogul remesh, dar si pentru a participa la workshop-urile de reciclare creativa coordonate de studentii de la Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu. Totul va fi asezonat cu cidru de mere si scortisoara de la Asociatia Beneva, mic bufet Bio&co, muzica si voie buna garantate de DJ Marius Niculae, fost angajat Ateliere Fara Frontiere.

remesh este brandul nascut din initiativa asociatiei Ateliere Fara Frontiere de a crea noi oportunitati de angajare pentru persoanele aflate in dificultate prin reutilizarea bannerelor publicitare. Produsele remesh spun povestea unor oameni care, intr-un atelier de insertie profesionala, reusesc sa transforme tone de materiale publicitare intr-o gama de genti si accesorii unice de moda etica.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.