Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Lansarea de carte “Dansand pe Gange” de Hanna Bota

0

Have A cigar Pub&More impreuna cu eLiteratura au placerea sa va invite joi, 21 noiembrie 2013, orele 19:30, la dezbaterea din cadrul evenimentul de lansare a volumului “Dansand pe Gange” . Lansarea de carte va avea loc la pub-ul Have A cigar, aflat pe strada Vasile Conta, nr 18, sector 2, Bucuresti.

Romanul autoarei Hanna Bota are la baza mica “perioada indiana” a autoarei din timpul unei calatorii initiatice, dar si alte experiente “europene”, inclusiv cea “de la tara”, din Romania, care-i smulge, si aceasta, pagini admirabile.

<< Hanna Bota scrie carti ale descoperirii de sine prin Celalalt, prin Ceilalti. Aceasta mare si veche tema are, in cazul ei, o rezolvare aparte, caci Celalalt este nu doar o vecinatate, ci si, mai ales, cel de foarte departe, traitor in orizonturi exotice, acolo unde diferenta e stridenta si numai privirea laterala, in mai multele sensuri ale acesteia, poate conduce spre esenta umana, spre miezul tare al fiintei >> spune, despre autoare, Irina Petras.

<< Lansarea cartii “Dansand pe Gange” a sosit la momentul oportun deoarece avem in desfasurare expozitia de fotografie Indigenous – Inima Indiei.  Consideram ca este cadrul pefect  pentru lansarea cartii minunatei autoare Hanna Bota. Suntem convinsi ca iubitorii literaturii si prietenii Have A cigar vor participa in numar cat mai mare sa exploreze o bucatica din India plina de culoare in mijlocul Bucurestiului gri >> a declarat Sebastian Birsan, Director General Have A cigar.

La evenimentul de lansare vor incanta cu prezenta atat autoarea Hanna Bota, cat si editorul Vasile Poenaru.

 

 Lansare Dansand pe Gange

Despre eLiteratura

eLiteratura este un proiect cultural, initiat de Asociatia Scriitorilor Bucuresti (ASB) si ePublishers, care isi propune sa aduca literatura romana contemporana in atentia si la dispozitia vorbitorilor de limba romana din lumea intreaga.

In cadrul acestui proiect, cartile sunt publicate in format electronic si sunt difuzate online. Cel care cumpara o eCarte, o poate descarca pe calculatorul sau imediat dupa ce a facut plata, indiferent in ce colt al lumii s-ar afla.

Prin acest proiect, autorii beneficiaza de conditii excelente, iar pentru membrii Uniunii Scriitorilor din Romania conditiile de publicare sunt chiar si mai avantajoase.

Despre Have A cigar

Have A cigar este un proiect diferit, inspirat din dragostea pentru muzica celor de la Pink Floyd si operele lui Andy Warhol. Pub-ul si-a deschis portile, special pentru pasionatii de muzica buna, bauturi exceptionale, iubitorii de arta si cultura.

Atmosfera oferita de noi este un melanj de viata boema, muzica indie, rock, trip-hop, blues, mancare la preturi decente si mixuri de bauturi dintre cele mai nastrusnice. Totul gandit astfel incat fiecare client sa se simta improspatat, fie ca vine sa lucreze, sa invete, sa se joace sau sa bea ceva cu prietenii.

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.