Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Lansarea colecţiei africane “Confessions of a Baobab” la Bucureşti

0
Joi, 2 octombrie 2014, ora 19, la Malibu Club din Calea Victoriei nr.26 (Bucureşti) urmează a fi lansată în premieră colecţia de haine “Confessions of a Baobab” by Rusanda.

Rusanda Cojocaru este fondator Bookletta, geanta pentru carte, produs inovator prezent pe piaţă de 2 ani, însă de această dată este vorba de o nouă provocare: dupa ce a călătorit în 7 ţări africane (Niger, Benin, Burkina Faso, Togo, Tanzania, Senegal, Cap Verde) şi s-a îndragostit iremediabil atât de oameni, de cultură cât şi de locurile exotice descoperite acolo, Rusanda a ales să lanseze o colecţie de haine care poate exprima mult mai mult şi mult mai profund dragostea ei pentru Africa decât un blog de călătorii.

baobab- afis v7

Hainele sunt fabricate în întregime din bumbac african imprimat (african wax cotton) adus din cele 7 ţări în care a călătorit, şi gândite pentru femeile pline de energie care vor să se deosebească într-o mare europeană de ţinute negre şi gri. Provocarea este cu atât mai mare cu cât culorile şi imprimeurile exotice sparg cu mult curaj tiparele fade ale sezonului de toamnă-iarnă 2014-2015. Accesoriile fac parte dintr-o colecţie specială africană by Katerinimou, brand-ul creatoarei Ecaterina Colasiz.

Vă aşteptăm aşadar pe 2 octombrie la ora 19:00 în centrul vechi al oraşului cu o defilare de modă neobişnuită, dans african, muzică tradiţională şi o calatorie de câteva ore pe „continentul negru”, izvor de cultură, inspiraţie şi o evadare dulce-picantă din tiparele cu care am fost obişnuiţi!

Parteneri:
Club Malibuclub Bucuresti
Intelligent Life 
Atelier Paris Make-Up Bucuresti
Arta nu muşcă
Lookool
DivaHair.ro

Detalii pe https://www.facebook.com/events/507187009418528/

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.