Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Lansarea albumului de fotografie “Gândurile unui purtător de inimă”

0

Lansarea albumului de fotografie “Gândurile unui purtător de inimă” de Mihai ŢUŢU

Marţi, 8 Aprilie, începând cu orele 19.00, la Casa Brătianu din Bucuresti – str. Doamnei nr. 9, va avea loc evenimentul de lansare a albumului de fotografie “Gândurile unui purtător de inimă” semnat de fotograful Mihai Ţuţu.

afis lansare album foto_Mihai Tutu

Albumul reuneşte o colecţie de fotografii, în nuanţe de monocrom, realizate de fotograful Mihai Ţuţu începând cu anul 2009 şi până în prezent. Fotografiile sunt însoţite de sentimente şi gânduri intime scrise de: Mihai Ţuţu, Lara Roxana Popa, Daniela Tunăreanu, Irina Marinescu, Marian Chiriac, Cătălin Ştirbu. Au mai scris sub pseudonim: Monica Deleanu, Iona, N. Constantin, Ana, Ileana.

”Tonul general al acestei cărţi este acela de intimitate a gândurilor, de trăiri personale, de experienţe împărtăşite sau nu, de sentimentele acelea puternice, intense care ne conduc prin viata. Arată cât de slabi suntem sau cât de puternici ne credem. Fericirea şi iubirea există. La fel invidia şi vanitatea. Şi ura şi bucuria, compasiunea şi decepţia. Toate astea fac parte din noi, cu toţii le-am trăit macar o data în viaţă. Iar acum sunt relevate pentru a completa fotografiile mele.” – Mihai Ţuţu

Albumul are 192 de pagini, care conţin text şi fotografie, putând fi achiziţionat la preţul de 89 lei de pe site-ul www.mihaitutu.com.

Mihai Ţuţu a expus de-a lungul timpului la Casa de Cultură a Studenţilor din Bucureşti, Ceainăria Caffe D’Arthe, galeria Alchemia şi spaţiul de concerte Colectiv. A apărut pe harta “Noaptea Albă a Fotografiei” (2013) şi a câştigat premiul I la concursul organizat de Nikon România (secţiunea portret / 2012).

Parteneri media: Cooperativa Urbană, Asociaţia “Bucureştiul meu drag”, 4arte, ArtWe, Dana Art Gallery.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.