Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Lansare Urban Art School, ghid de graffiti pentru începători

0

Make a Mark / 1 mai 2016 – 31 mai 2017, Temporarius

Lansare Urban Art School, ghid de graffiti pentru începători. 

temporarius

Sâmbătă, 27 mai 2017, deschidem biblioteca Urban Collectors la ora 16:00 pentru:

# Temporarius

Lansarea primului ghid de graffiti: Urban Art School, graffiti pentru începători

Un ultim eveniment comunitar în cadrul bibliotecii de graffiti si street art. Lansăm primul ghid de graffiti în limba română, povestim despre ultimele intervenţii urbane în spaţiul public realizate în cadrul proiectului şi organizăm un sketch exchange de final.

# O noua colecție de stickers Urban Collectors
# Intrare liberă.

Cum ajungeți la noi:
# Locație: Biblioteca Urban Collectors, Str 11 Iunie, Bloc nr 35, etaj 1, ap 3, interfon 103 (în zona parcul Carol)

Make a Mark este un proiect social de artă urbană care a adus împreună peste 100 de copii și tineri de la școli și licee din București, peste 5 artiști urbani și peste 5 instituții care ne-au sprijinit în implementarea proiectului. (Școala Generala nr.81, Școala Gimnazială nr.169, Editura Hecate, Fundația Parada, Centrul Comunitar Stela și Dana din Sălaj). Proiectul Make a Mark a contribuit la stimularea incluziunii sociale a copiilor și tinerilor provenind din grupuri vulnerabile din București, utilizand metode educativ-formative și participative de street art și graffiti.

Pe parcursul proiectului au fost organizate expozitii de street art si graffiti, întâlniri de desen la comun de tip sketch exchange, proiecții de film documentar axate pe tematicile artei urbane, ateliere educativ-formative si cursuri intensive de graffiti.

Intervenții urbane realizate în timpul proiectului:

# Urban Art School la Școala nr.81, mai multe detalii aici:

facebook.com/pg/urbancollectors/photos/?tab=album&album_id=1027424067359548

# Desen colectiv (Irina Mocanu & Ioana Ilie) la Editura Hecate, mai multe detalii aici:

facebook.com/pg/urbancollectors/photos/?tab=album&album_id=1034397303328891

# Mural în incinta Școlii nr. 169 (în lucru, în perioada 25-30 mai 2017)
Make a Mark face parte din Urban Collectors – o platformă interactivă de graffiti & street art ce vizează: facilitarea unui spațiu de dialog deschis între street art și comunitate; crearea de oportunități pentru street artiști și creșterea vizibilității acestora; organizarea de workshopuri, festivaluri cu și despre street art, producția de cărți, publicații periodice, documentare audio-video și cercetări despre mișcarea de street art & graffiti.
Proiectul Make a Mark a fost coordonat de echipa Urban Collectors în parteneriat cu Fundația Parada și co-finanțat printr-un grant din partea Elveției prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeană extinsă, cu suma de 77680 CHF (69880 CHF finanțare solicitată, 3800 CHF contribuție voluntară, 4000 CHF cofinanțare).

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.