Lansare TimeBank Romania

0

Timebank.ro este o platforma ce faciliteza schimbul de cunostinte, abilitati si timp.

Avem ca scop sa readucem bucuria în educație. Cum? Printr-o platforma online unde utilizatorii pot face schimb de abilități și cunoștințe plătind orele de învățare în timp, mai precis ore, în loc de bani. Timebank.ro crează legătura între “invățător” și “învățăcel” care apoi fac schimb de roluri.

TimeBank Romania porneste de la premisa ca timpul poate fi cel care le vindeca pe toate, daca inveti sa il administrezi eficient. Nu mai lasa hotul de timp sa-ti fure orele pretioase; ca atunci cand aproape adormi la cursuri, cand lenevesti sau doar te uiti in zare sau la monitor.

Hai sa te invatam cum sa-ti recuperezi timpul pe www.timebank.ro

Ne vedem joi, 22 noiembrie la ora 20:00 in Club Control din Bucuresti. Vino sa afli mai multe despre noi, despre cum poti invata orice vrei tu cu timebank.ro. Si in plus, hai sa-i asculti pe The Amsterdams!

Intrarea-i libera, daca ai cateva ore la tine!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează