Lansare revistă ”Re:mapping, Graffiti & street art on the local map”

0

1966936_301905523338441_5893350888670930159_n 

  • Lansare revistă ”Re:mapping, Graffiti & street art on the local map”
  • Expoziţie de fotografie
  • Proiecţie de filme din colecţiile personale ale artiştilor participanţi
  • Special music mix/Line-up: Beepo, Zgarie Disc
  • Colecţie de stickers marca Re:mapping

Sâmbătă, 22.11.2014 de la ora 16:00 deschidem ușile apartamentului Quantic pentru lansarea revistei ”Re:mapping, Graffiti & street art on the local map”. Revista cuprinde o colecţie de portrete de artişti de street art & graffiti, interviuri şi fotografii din timpul Festivalului Intercultural de Street Art de la Roman şi se distribuie gratuit în cadrul evenimentului, urmând să fie disponibilă curând şi în format online.

Pentru o zi apartamentul se transformă în galerie de artă cu expoziție de fotografie, proiecție de film și muzică. Filmele din cadrul proiecției sunt la prima vizionare publică și fac parte din colecțiile personale ale celor peste 20 artiști naţionali şi internaţionali participanţi în cadrul proiectului. Muzica va fi asigurată de doi invitaţi speciali: Beepo şi Zgarie Disc.

Evenimentul marchează finalul proiectului Re-mapping, implementat de Asociatia Quantic în perioada aprilie-noiembrie 2014. Prin intervenţiile artistice şi comunitare, proiectul RE:mapping a avut ca obiective revitalizarea spaţiile publice ale oraşului Roman, creearea de oportunităţi de exprimare pentru tinerii artişti de street art & graffiti şi promovarea fenomenului de street art ca formă de dialog intercultural, care aduce oamenii mai aproape.

Locație: # apartamentul Quantic, str. 11 Iunie (Bucuresti), bl. nr. 35, etaj 1, ap 2, interfon 102 (în zona club Fabrica)

Artiştii participanţi: Ale Senso (IT) // Angelo Spatola (IT) // Creaturi Drăguțe (RO) // Emzol (RO) // Fays ( RO) // Laduck Crew (IT) // Mr. Blob (IT) // NTH (RO) // RO Qic (RO) // Seyr (RO) // ste-marta (IT) // Tatis (IT)

Organizatori: Asociaţia Quantic

quantic.ro@gmail.com

www.facebook.com/asociatia.quantic

https://www.facebook.com/remappingproject

Partneri: Primăria Municipiului Roman, Centrul „Delfinul”, Pointless Crew (IT), Asociaţia BorderGate (IT), SAMO Torino (IT), Urban Collectors, Sweet Damage Crew (RO)

Proiect finanţat de Comisia Europeană prin Programul Tineret în Acţiune.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.