Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Lansare mixtape Loud Blood Youth by Crowd Control pool party în Grădină Floreasca

0

Lansare mixtape Loud Blood Youth by Crowd Control
pool party în Grădină Floreasca București
joi 16 iunie | oră 19:00

Coperta LBY FINALA

Trupa de electro-fusion Crowd Control lansează mixtape-ul Loud Blood Youth, printr-un live performance alături de invitații speciali, producătorii Elektromekanik și Happy Gutenberg. Joi, 16 iunie 2016, de la oră 19:00 sunteți așteptați la un pool party tematic: compilații pe casete audio, asistate de o prezentare de bărbi by Marius Neagu.

Cel mai nou material discografic al trio-ului Crowd Control este albumul Loud Blood Youth, lansat la casă de discuri Dubkraft/ False Flag Operation. Membrii trupei vor lansa albumul pe un format surpriză, care face puntea cu muzică disco a anilor ‘80: casetele audio. Artwork-ul copertei și a celor 12 piese este redat de colaje suprarealiste, realizate de Cristiana Bucureci.
Dress code-ul serii: Old School Disco
Acest album reprezintă colaborarea cu două legende ale muzicii electronice românești, Rodion G.A. și Adrian Enescu și cu numeroși producători care sunt în atenția pieței internaționale din noul val de muzică electronică: Cristian Fierbințeanu de la trupa Fierbințeanu și Plurabelle, Secuem producătorul trupei 1979, Platonic Scale fost membru Yoon, MAD fost membru Bass Turbat, Elektromekanik & Happy Gutenberg de la labelul MIAUDIO, Costaș Ivanov producătorul mulți-instrumentist din Temple Invisible, Alin Zabrauteanu producătorul multi-instrumentist din Omlette și fost membru Jazzadez, The Ghost of 3.13, afiliat labelului Mozyk.

“Atentie cum ascultați noul disc Crowd Control, poate părea neuniform, însă este unitar în incoerența lui. Stilurile sunt diverse, se merge până la dub, avem și electronică pură și balade electro dar cel mai spectaculos lucru este piesă care da numele albumului. Nu vă spun mai multe vă invit doar să le ascultați!” Mihai Dinu, Radio7, eclecticFM, Radio Guerrilla, RFI România.

Fotograful evenimentului: Andrei Mușat
Intrarea este liberă.

Loud Blood Youth tracklist

01 Loud Blood Youth prod. Secuem & Fierbințeanu, cu All Spice Girls
02 Devil prod. Elektromekanik & Happy Gutenberg
03 Demons (Secuem Remix)
04 Failure 2 (Select Start) prod. Platonic Scale
05 Paradox, cu Rodion G.A.
06 Lost In Translation prod. Ilarian
07 Fine By Me prod. Costas Ivanov
08 Highway, cu Adrian Enescu
09 Dub Of A Golden Voice prod. Fierbințeanu
10 Return To Circle prod. The Ghost Of 3.13
11 Blood Bath prod. MAD
12 Promises prod. Alin Zăbrăuțeanu

Crowd Control este un proiect sonic bucureștean de electro-fusion care vă invită, cu fiecare performance, într-o călătorie deosebită, la granița subțire dintre manifest social, indietronică, 8-bit music și dub. Membrii trupei sunt: Intimidatah – (vocals, spoken-word), Răzvanescu – (sintetizatoare, pian) și Coshmelin – (tobe și percuție). Trio-ul are la activ două EP-uri lansate independent, GAME OVER și SELECT START și un al treilea, LOADING PLEASE, la casa de discuri Dubkraft/ False Flag Operation. În discografia release-urilor se adaugă un album de remixuri GAME OVER REMIXED (pe care strălucesc DJ Undoo, Elektromekanik, Indie Jules) și un album live GAME START PLEASE.
Până acum, Crowd Control au concertat alături de diferite trupe eclectice ale scenei locale: Rodion G.A., Electric Brother, Șamanul Mut, Travka, SHESDEAD, Baba Dochia, Fine It’s Pink, Iordache, Poetrip. Single-urile Crowd Control sunt prezente în playlist-urile radiourilor internaționale KaneFM din Londra, Curved Radio din Sydney, Palco Principal din Brazilia și Koelncampus, care emite în Germania și Austria. La nivel național îi puteți auzi pe: Radio7, Radio Guerrilla, electicfm, Activ EFEM, nicecreamfm, Radio Trib, Baraka, Radio Cooperativa Urbană și Delahaze.fm.

Follow Crowd Control on:
https://www.facebook.com/CrowdControlRO
https://www.youtube.com/user/crowdcontrolro
http://crowdcontrolro.bandcamp.com/

https://twitter.com/AndreiBucureci

Producătorii labelului MIAUDIO, Elektromekanik și Happy Gutenberg sunt doi compozitori, remixeri și DJ bucureșteni cu influențe contagioase: 80′s Italo Disco, Nu/Disco, Electro-Pop and Synth-Pop. Producțiile lor sunt imnuri pentru ringurile de dans și petrecerile de vară.

În portofoliile lor se află releasuri la Ladies & Gentlemen Berlin (Phonique Label), Dessous (Steve Bug Label), Indiana Tones, Kiez Beats, Media Blackout (NY). Cei doi au mixat în locuri eclectice precum: WAHA Festival, Taraboi Fest, The Mission și cluburi internationale: The Acadamy (Dublin, Ireland), Kafemat (Novi Sad, Serbia).

Follow MIAUDIO, Elektromekanik & Happy Gutenberg on:
https://www.facebook.com/MIAUDIO/
http://www.miaudio.ro/
https://www.facebook.com/elektromekanikmusik/?fref=ts
https://www.facebook.com/happygutenbergmusic/?fref=ts

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.