Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Lansare ”Luna Scrie Despre Tine”

0
Marti 10 aprilie ora 11:00 la Green Hours (Bucuresti) a avut loc o conferinta de presa prin care s-a lansat evenimentul ”Luna Scrie despre Tine”,in care vor fi prezentate publicului primele texte generate in cadrul atelierului ”Scrie despre tine”– 8 spectacole lectura si doua productii de teatru care sunt scrise pornind de la povesti si experiente personale ale autorilor.
La conferinta, cei doi traineri ai atelierului (Vera Ion, regizor de teatru si Sorin Poama, actor) au prezentat, alaturi de cativa dintre participantii la proiect (Corina Ciubotaru, Cosmin Briciu, Olivia Oancea, Mihaela Muresanu), detalii despre procesul de lucru si impactul pe care un asemenea atelier de dramaturgie il poate avea asupra participantilor, cum te poate schimba o experienta in care scrii o piesa de teatru pornind de la experiente personale, care e diferenta dintre a scrie fictiune si a scrie un text documentat pe realitate.

Scrie despre tine este o platformă deschisă de educație si dezvoltare personală prin artă.


Proiectul propune formarea unor grupuri de lucru în care participanții își antrenează capacitatea de a își povesti experiențe personale, de a observa și descrie contextul in care trăiesc, de a asculta și reprezenta poveștile celor din jur, prin exerciții creative de actorie si dramaturgie.

Rezultatul acestor întâlniri este câte o piesă de teatru scrisă de fiecare dintre participanți, care apoi va intra in faza de producție pentru a fi jucată in fata unui public. Cine participă – oricine e dispus sa își documenteze si exploreze propriile povesti, indiferent de experiența pe care o are in domeniul artistic.
Va invitam la evenimentele din cadrul ”Luna Scrie despre Tine” pentru a cunoaste echipa unui proiect nou, independent de teatru, care aduce in prim plan povesti simple, personale, adevarate, autentice, documentate 100% pe realitate.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.