Lansare ”Luna Scrie Despre Tine”

0
Marti 10 aprilie ora 11:00 la Green Hours (Bucuresti) a avut loc o conferinta de presa prin care s-a lansat evenimentul ”Luna Scrie despre Tine”,in care vor fi prezentate publicului primele texte generate in cadrul atelierului ”Scrie despre tine”– 8 spectacole lectura si doua productii de teatru care sunt scrise pornind de la povesti si experiente personale ale autorilor.
La conferinta, cei doi traineri ai atelierului (Vera Ion, regizor de teatru si Sorin Poama, actor) au prezentat, alaturi de cativa dintre participantii la proiect (Corina Ciubotaru, Cosmin Briciu, Olivia Oancea, Mihaela Muresanu), detalii despre procesul de lucru si impactul pe care un asemenea atelier de dramaturgie il poate avea asupra participantilor, cum te poate schimba o experienta in care scrii o piesa de teatru pornind de la experiente personale, care e diferenta dintre a scrie fictiune si a scrie un text documentat pe realitate.

Scrie despre tine este o platformă deschisă de educație si dezvoltare personală prin artă.


Proiectul propune formarea unor grupuri de lucru în care participanții își antrenează capacitatea de a își povesti experiențe personale, de a observa și descrie contextul in care trăiesc, de a asculta și reprezenta poveștile celor din jur, prin exerciții creative de actorie si dramaturgie.

Rezultatul acestor întâlniri este câte o piesă de teatru scrisă de fiecare dintre participanți, care apoi va intra in faza de producție pentru a fi jucată in fata unui public. Cine participă – oricine e dispus sa își documenteze si exploreze propriile povesti, indiferent de experiența pe care o are in domeniul artistic.
Va invitam la evenimentele din cadrul ”Luna Scrie despre Tine” pentru a cunoaste echipa unui proiect nou, independent de teatru, care aduce in prim plan povesti simple, personale, adevarate, autentice, documentate 100% pe realitate.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează