Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Lansare linie vestimentara cu scop caritabil: Duran Art si The Can

0

Duran Art by Irina Toma lansează colecţia capsulă Forever Stories la The CAN

Duran Art by Irina Toma lansează joi, 26 iunie, 2014 colecţia capsulă Forever Stories, o linie vestimentară exclusivistă, dedicată femeilor dichisite şi graţioase ce îşi doresc să intre în universul distincţiei.

forever Stories

Lansarea va avea loc la The CAN – un nou spaţiu independent dedicat practicilor artistice contemporane, ce funcționează simultam ca un program de rezidențe și o scenă de interacțiune cu comunitatea artistică locală.

Liviu Bărbulescu – Co- Fondator The CAN: „The CAN este un proiect independent care funcţionează sub două ditecţii, The CAN:InResidence şi The CAN:Open House.Rezidențele artistice încep să crească încet în popularitate și în România, dar se întâmpla foarte rar ca artiștii veniți să lucreze și să implementeze proiecte în perioada de rezidență să iasă din limitele unui cerc restrâns și au un impact real asupra comunității locale. Prin The CAN vom facilita interacțiunea artiștilor veniți în rezidență în București cu artiștii locali și comunitatea locală şi vom încerca să creăm un alt fel de Hub cultural în București și un model ușor implementabil şi exportabil.”

Colecţia Forever Stories include articole vestimentare unicat dedicate femeilor ce îşi doresc o imagine în tendinţe, elegantă şi feminină şi reprezintă o selecţie de produse ce oferă o imagine strălucitoare, elegantă şi distinsă.

Irina Toma – Fondator şi Designer Duran Art: „Am pornit de la nevoia fiecărei femei de a se simţi admirată şi de a purta piese vestimentare unice, care să îi reflecte personalitatea şi stilul inconfundabil. Şi pentru că sunt o susţinătoare a proiectelor sociale şi cred în ele, o parte din vânzările acestei colecţii vor fi donate către copiii cu nevoi speciale care într-adevăr au nevoie de ajutor şi susţiunere.”

Forever Stories este gândită să ofere câte o piesă centrală pentru fiecare moment al zilei, potrivit fiecarui tip de stil sau de garderobă, fie că vorbim de bussiness, casual, elegant sau de ocazie. Materialele folosite sunt delicate, fluide, croite cât mai structurat, în aşa fel încât să flateze silueta. Piesele sunt versatile, putând fi combinate atât între ele cât şi cu alte piese vestimentare care deja sunt în garderobă. Materialele folosite – santung-ul, mătasea indiană dantela, tafta, tulle, organza, bumbacul şi catifeaua – scot din anonimat şi pun în valoare feminitatea şi distincţia.

Piesele se pot achiziţiona atât la locaţia evenimentului cât şi de pe site-ul www.duranart.ro,

Evenimentul va fi găzduit de spațiul The CAN, pe strada Povernei 35 (Bucuresti), începând cu ora 19:30.

Parteneri: eva.ro, Ziarul Ring, Attitude Ballet Studio, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmburești, Santal, Sunt o Dulce, Cuts Beauty Team.

Despre Duran Art by Irina Toma

Duran Art este o poveste care are la bază respectul pentru oameni, pasiunea de a crea emoţii şi de a le dărui mai departe. Dorim să aducem pe piaţă piese vestimentare si accesorii care să insufle emoţii. Vrem să redefinim zâmbetul şi visul, oferind creatii unicat şi de calitate. Duran Art se joacă cu visele, culoarea, eleganţa şi frumuseţea, pentru a oferi oamenilor o imagine a vieţii aşa cum merită trăită.

Creatiile Duran Art sunt realizate în manual, din materiale preţioase şi naturale, tocmai pentru a omagia simplitatea şi eleganţa unor vremuri trecute, iar totodată pentru a omagia tradiţia, prin meşteşuguri şi manufactură.

Duran Art doreşte să spună zilnic o poveste. O poveste despre vis, bucuria de a trăi o nouă zi, despre culoare şi joacă, emoţie, sensibilitate, rafinament şi curaj.

Despre The CAN

The CAN (The Collective Art Neighbourhood) este un proiect independent dedicat practicilor artistice contemporane, sub umbrela căruia se desfășoară două direcții de lucru complementare, The CAN: InResidence și The CAN: OpenHouse. Situat în strada Povernei 35, spațiul The CAN funcționează simultan ca (open-)studio, platformă de dialog și cadru de expunere.

Linia de lucru The CAN: InResidence este un program de rezidențe dedicat artiștilor internaționali din domeniile artelor vizuale și performative, teatrului și filmului. Pornind de la necesitatea unui spațiu comun pentru discursul și cercetarea artistică contemporană, The CAN: InResidence își propune să creeze un mediu dinamic destinat interacțiunii și colaborării cu scena artistică bucureșteană, prin participarea rezidenților la prezentări, vizite și workshop-uri. Lucrând alături de studenți, artiști și curatori locali, rezidenții vor avea de asemenea posibilitatea unor colaborări cu spații de artă contemporană care susțin proiectul.

Prin programul The CAN: OpenHouse, proiectul este deschis către varii experiențe colaborative cu festivaluri de film locale, companii de teatru independent și inițiative culturale conexe. Prin găzduirea unei plaje generoase de evenimente creative, The CAN îsi propune să contribuie în mod activ la consolidarea unei rețele culturale consistente, în cadrul căreia dimensiunea participativă a comunității locale devine un aspect central.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.