Lansare horror pentru noul număr al Revistei de Povestiri

0

Luni, 22 octombrie, de la 18:30, în Energiea (Bucuresti), se lansează numărul 7 al Revistei de Povestiri, într-un eveniment care anticipează creativ Halloween-ul.

Mințile diabolice din umbra Revistei de Povestiri au elaborat un plan de activități odioase. O povestire horror gigant tăiată bucăți și care trebuie reconstituită, un concurs de împins ochiul în dovleac folosind o mătură, un joc de spânzurătoare la balcon, o sesiune foto care să imortalizeze groaza, bodypainting vânăt și negru și, la final, un dans sincron pe videoclipul Thriller. Ca prin magie, se vor întâmpla și alte lucruri, curioșii vor afla la fața locului.

Dacă nu v-ați speriat până acum, s-ar putea să fiți de-ai lor. Adică dintre cei pe care echipa Revistei de Povestiri îi numește „oamenii tineri la minte”. Dacă ajungeți printre primii la lansare și cumpărați noul număr, veți găsi în mijlocul ei o scrisoare închisă, pusă acolo aleatoriu, una dintre cele 100 de scrisori scrise de mână pe care organizatorii încă le primesc pe adresa redacției.

În numărul 7 apar cele mai multe povestiri trimise de cititori, pe care Motanov le-a ales și pe care le găsiți, ca de obicei, în paginile galbene de la sfârșitul revistei.

Pentru ultimele vești, urmăriți pagina evenimentului.

Revista de Povestiri este un proiect independent, o revistă literară de ficțiune scurtă, jucăușă și plină de imaginație, cu frecvență lunară. Revista este publicată de asociația Brain Fitness, care își propune să stimuleze creativitatea prin proiecte culturale și educative. Asociația beneficiază de ajutorul buticului de creație Teaser (design).

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează