Lansare horror pentru noul număr al Revistei de Povestiri

0

Luni, 22 octombrie, de la 18:30, în Energiea (Bucuresti), se lansează numărul 7 al Revistei de Povestiri, într-un eveniment care anticipează creativ Halloween-ul.

Mințile diabolice din umbra Revistei de Povestiri au elaborat un plan de activități odioase. O povestire horror gigant tăiată bucăți și care trebuie reconstituită, un concurs de împins ochiul în dovleac folosind o mătură, un joc de spânzurătoare la balcon, o sesiune foto care să imortalizeze groaza, bodypainting vânăt și negru și, la final, un dans sincron pe videoclipul Thriller. Ca prin magie, se vor întâmpla și alte lucruri, curioșii vor afla la fața locului.

Dacă nu v-ați speriat până acum, s-ar putea să fiți de-ai lor. Adică dintre cei pe care echipa Revistei de Povestiri îi numește „oamenii tineri la minte”. Dacă ajungeți printre primii la lansare și cumpărați noul număr, veți găsi în mijlocul ei o scrisoare închisă, pusă acolo aleatoriu, una dintre cele 100 de scrisori scrise de mână pe care organizatorii încă le primesc pe adresa redacției.

În numărul 7 apar cele mai multe povestiri trimise de cititori, pe care Motanov le-a ales și pe care le găsiți, ca de obicei, în paginile galbene de la sfârșitul revistei.

Pentru ultimele vești, urmăriți pagina evenimentului.

Revista de Povestiri este un proiect independent, o revistă literară de ficțiune scurtă, jucăușă și plină de imaginație, cu frecvență lunară. Revista este publicată de asociația Brain Fitness, care își propune să stimuleze creativitatea prin proiecte culturale și educative. Asociația beneficiază de ajutorul buticului de creație Teaser (design).

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.