Lansare Gloria și Unicornul magic în Centrul comercial Auchan Drumul Taberei

0

gloria-si-unicornul-magic_drumul-taberei

                                                             

Gloria şi unicornul magic – prima carte terapeutică scrisă de mame bloggeri se lansează la Drumul Taberei!

În Centrul comercial Auchan Drumul Taberei ne dorim ca în fiecare clipă să te surprindem cu evenimente inedite, menite să creeze experiențe memorabile pentru toți cei care ne trec pragul. Pentru că bucuria ta înseamnă și bucuria noastră, zâmbetele și voia bună sunt ingredientul principal al fiecărei moment petrecut împreună. Iarna este perioada în care ne oferim răgazul de a descoperi şi mai mult povești frumoase de viață, despre pasiuni, oameni, energie și familie.

De aceea, Sâmbătă, 17 decembrie, de la ora 17.00 te invităm în zona de pop-up de la etajul 1 a centrului comercial la o activitate specială, dedicată deopotrivă mamelor şi copiilor! Gloria si Unicornul Magic – prima poveste terapeutica scrisă de mame blogger va putea fi descoperită pas cu pas, cu emoţie şi bucurie la Centrul comercial Auchan Drumul Taberei.

“Gloria și unicornul magic” spune povestea Crăciunului într-o manieră terapeutică, fiind un instrument prețios pe care părinții îl pot folosi în relația cu copiii.  Micuța Gloria, personajul principal al cărții, crede că dragostea părinților ei a dispărut atunci când a venit pe lume fratele ei. Așa că fetița cu ochi albaștri pornește într-o aventură provocatoare din care fiecare avem de învățat, atât părinții, cât și copiii.

Cartea este scrisă de 5 lideri de opinie din zona de parenting: Laura Frunză (blogger laurafrunza.com), Tily Niculae (blogger tilyniculae.eu), Miruna Mărgarit (blogger ea-şi-ea.ro), Ana Nicolescu (blogger mamicaurbana.ro), Monica Popescu (jurnalist Itsy Bitsy). Ilustrații: Ema Stanca-Macovei. O parte din fondurile colectate în urma vânzării cărții sunt direcționate către Asociația Unu și Unu, care luptă pentru drepturile copilașilor născuți prematur.

La eveniment vom vorbi alături de Ana Nicolescu (autoare și blogger la www.mamicaurbana.ro) și Monica Popescu (autoare și PR Manager Itsy Bitsy) despre această poveste magică de Crăciun, cât și despre provocările rolului de părinte. Iar pentru ca bucuria întâlnirii să fie și mai mare, copiii vor avea parte de voie bună şi multe zâmbete în cadrul atelierului distractiv de Crăciun organizat pentru ei și de premii surpriză din partea Hippoland România.

Participarea la toate evenimentele este gratuită!

Pentru mai multe detalii, accesaţi:

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.