Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Lansare de videoclip și două concerte Alina Manole – 26 septembrie, Teatrelli

0

Pe 26 septembrie se vor împlini 5 luni de la ultimul concert-standard al Alinei Manole în București. O absență justificată datorită unui program muzical intens care a inclus prima apariție solo din ultimii 6 ani (excepția de voce și chitară a concertului Necântate din luna mai), un turneu, recitaluri în diverse festivaluri și proiecte care în curând vor putea fi văzute și ascultate de public.

Afis-concerte-Alina-Manole
Biletele pentru concertul de la Teatrelli din 26 septembrie ora 19:00 au fost cumpărate de fani înainte să existe o comunicare publică a concertului. Urmarea frumoasă constă în faptul că, dată fiind reacția publicului, Teatrelli a lansat provocarea unui al doilea concert, în aceeași seară, de la ora 21:15. Provocarea a fost primită cu bucurie de Alina Manole și de cei doi prieteni de scenă, Raul Kusak și Claudiu Purcărin, alături de care va aduce, într-o seară de sâmbătă, fericire muzicală de toamnă. Fericire dublă!
Cele două concerte vor include și proiecții video, pentru prima dată pe această scenă și, pentru ca revenirea pe scena Capitalei să aibă și mai mult contur, una dintre piesele de referință de pe albumul Fericirea de Luni va fi ilustrată, în premieră pentru cei care vin la Teatrelli, printr-un videoclip!
Despre alegerea piesei Lângă Mine pentru o experiență vizuală, Alina Manole spune: Cântecul acesta este cameleonic. L-am scris dintr-o răsuflare. Pare încărcat de o istorie dramatică, dar, la o a doua sau a treia ascultare îți dai seama că vorbește despre un echilibru și o împăcare cu situația. Aici, cel care pleacă e cel care pierde. Omul rămas nu are angoase, știind că a iubit frumos, doar că nu pe cel mai potrivit om din lume. În definitiv, lângă omul potrivit simți că ai aripi. Lângă oricare altul nici nu știi că poți să zbori.
Concertul cu subiecte tabu este recomandat celor care știu și pot să aprecieze ironia, umorul și adevărurile despre care cântă Alina Manole, artistă aparte în muzica românească nu doar datorită stilului (un mix inteligent de folk, jazz, indie) și limbii române în care își compune piesele, ci datorită modului în care – cu naturalețe de-a dreptul terapeutică – abordează cele mai delicate subiecte ale iubirii.
Cele două concerte vor începe așadar la orele 19:00 și 21:15. Ușile sălii de concerte se vor deschide de la orele 18:00/20:45 pentru cine dorește să bea un pahar de vin, o limonadă, sau să mănânce o gustare potrivită contextului. În plus, la orele 18:45/21:10 servirea de bar va fi sistată, astfel încât fiecare reprezentație să înceapă la timp și în liniște. În sală nu se fumează, dar există o zonă amenajată în acest sens.
Bilete se găsesc momentan doar pentru concertul de la ora 21:15 în rețeaua Eventim.ro sau direct la sala de bilete Teatrelli (www.teatrelli.ro)

Concert Alina Manole
Formula de concert: Alina Manole (voce și chitară), Raul Kusak (clape), Claudiu Purcărin (tobe)
Primul concert – ora 19:00 (sold out)
Al doilea concert – ora 21:15
Locul desfășurării concertului: sala de concerte Teatrelli, București
Prețul biletului: 29.7 lei

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.