Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Lansare de carte PENTRU CE MERGEM LA OPERA? de Tiberiu Soare

0

Va asteptam cu entuziasm la lansarea cartii PENTRU CE MERGEM LA OPERA?, de dirijorul Tiberiu Soare,joi, 20 martie, ora 18.30, la Cercul Militar National, in Sala de Cinema (intrare din Blvd Regina Elisabeta, BUCURESTI).

Opera_cartea_Coperta2-284x250

In prima parte vom proiecta imagini cu ilustratiile din carte si fragmente din conferintele trecute, iar in a doua parte a evenimentului va fi sesiunea de autografe.

Lansam o carte spectaculoasa si neconventionala, care spune povestea a treisprezece opere si balete celebre, vazute prin ochii dirijorului Tiberiu Soare. Volumul, publicat in conditii grafice deosebite, este insufletit de treisprezece ilustratii originale si o coperta curajoasa, realizate de Maria Surducan.

Cartea cuprinde cele 13 conferinte sustinute de dirijorul Tiberiu Soare in anii 2012-2013, in cadrul proiectuluiPENTRU CE MERGEM LA OPERA?, despre operele si baletele: „Traviata” de G. Verdi, „Boema” de G. Puccini, „Giselle” de A. Adam, „Turandot” de G. Puccini, „Elixirul dragostei” de G. Donizetti, „Barbierul din Sevilla” de G. Rossini, „Carmen” de G. Bizet, „Rigoletto” de G. Verdi, „Spargatorul de nuci” de P.I. Ceaikovski, „Don Giovanni” de W.A. Mozart, „Nunta lui Figaro” de W.A. Mozart, „Olandezul zburator” de R. Wagner si „Oedip” de G. Enescu.

Persoanele care au achitat in avans costul cartii, la concertul din noiembrie 2013, sunt invitate sa vina sa ridice volumul si sa participe la eveniment (intrare libera).

Pentru celelalte persoane interesate sa achizitioneze cartea, costul este de 40 de lei.

Inscrieri se fac la contact@victoriei.ro

Daca nu puteti ajunge la eveniment, puteti gasi cartea incepand din 21 martie, la sediul nostru (str. Popa Soare, nr. 40, et. 1.), L-V: 10.00 – 20.00.

Pentru detalii si comenzi ne puteti scrie la contact@victoriei.ro sau ne puteti suna la 021-321.30.22

 

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.