Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Lansare de carte: ÎNTÂLNIRI SOLARE

0

În miez de august, avem marea plăcere să vă anunțăm apariția cărții ÎNTÂLNIRI SOLARE a scriitoarei franceze Marianne Dubois, editată de Centrul Solisis.

Este o extraordinara confesiune, de o minunata simplitate, mărturia directa a experienței autoarei care intră în dialog cu lumina interioară și la fiecare pas notează ceea ce trăiește.
unnamed

Sunt oferite în paginile cărții nenumărate chei pe calea de autocunoaștere și eliberare de frică și suferință.

„Povestea începe într-o zi în care încep să citesc Întâlniri solare, o carte pe care un proaspăt prieten din Franţa mi-o împrumută şi încep să mă recunosc în fiecare pagină… cu uimire îmi continui lectura, încet, într-o digerare lentă şi cu inima tremurândă la fiecare pas al recunoaşterii incredibilei realităţi pe care această carte o oferă.

Mă aflu pe calea parcursului spiritual de ceva vreme, am citit minunate perle ale literaturii luminoase care deschide porţi şi ajută omul căutător de adevăr, de la taoism, hermetism, gnosticism, teosofie din sec.16 până în prezent, dar aşa ceva nu mai citisem! Cineva care cu simplitate descrie stările mentale, emoţionale şi fizice pe care le trăieşte în contact cu lumina interioară eliberatoare… la fiecare pas parcurs!” scrie Rada Pantea, fondatoarea Solisis, în prefața cărții.

Marianne Dubois trăieşte lângă Paris, unde ţine întâlniri lunare și în curând va veni și în București pentru a se întâlni cu cititorii romani.

„ Ai intrat în casa mea. Știam că erai Tu, în care nu puteam crede. Nu îndrăzneam să-mi ridic ochii către fața ta. Cum să imaginez fața iubirii?…”
Întâlniri Solare povestește o experiență așa de intensă încât ea deschide și pentru alții posibilitatea trecerii de la suferință la bucurie, trecerea spre o altă conștiință. Această transformare e adusă la început de întâlnirea cu o imagine a lui Isus trăită într-o stare de meditație profundă. Această imagine se interiorizează din ce în ce mai mult pentru a deveni substanța însăși a fericirii și a vieții.

EL SPUNE:
„Teama nu mai face parte din tine. Îţi cer îndrăzneala splendidă a unei explozii solare. Îţi cer să semeni peste tot un nou ferment, nu prin învăţătura unei vorbe care poate fi închisă într-o dogmă sau prin orice formă rigidă de gândire ci printr-o „stare de a fi”, o transparenţă care este cea a transformării constante a vieţii.”
„Cer miilor de faţete ale libertăţii tale de a se propulsa în orice loc pentru a forma cu mulţi alţii reţeaua

iubirii pe care am conceput-o asupra planetei.”
„Îţi cer să fii bucuria care înfloreşte pe toate drumurile lumii.”
„Îţi cer să fii eu, sursa infinită a Iubirii.”
„Îţi cer să fii într-adevăr tu însăţi.”

Puteți citi prima parte a cărții aici.

Evenimentul de lansare a cărții va avea loc joi pe 6 august de la ora 19 pe Anton Pann 21 (la 5 min. de Unirii).
Intrarea este liberă, pe bază de înscriere la OFFICE@SOLISIS.ORG, 0747540982

Solisis
www.solisis.org

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.