Lansare de carte: ÎNTÂLNIRI SOLARE

0

În miez de august, avem marea plăcere să vă anunțăm apariția cărții ÎNTÂLNIRI SOLARE a scriitoarei franceze Marianne Dubois, editată de Centrul Solisis.

Este o extraordinara confesiune, de o minunata simplitate, mărturia directa a experienței autoarei care intră în dialog cu lumina interioară și la fiecare pas notează ceea ce trăiește.
unnamed

Sunt oferite în paginile cărții nenumărate chei pe calea de autocunoaștere și eliberare de frică și suferință.

„Povestea începe într-o zi în care încep să citesc Întâlniri solare, o carte pe care un proaspăt prieten din Franţa mi-o împrumută şi încep să mă recunosc în fiecare pagină… cu uimire îmi continui lectura, încet, într-o digerare lentă şi cu inima tremurândă la fiecare pas al recunoaşterii incredibilei realităţi pe care această carte o oferă.

Mă aflu pe calea parcursului spiritual de ceva vreme, am citit minunate perle ale literaturii luminoase care deschide porţi şi ajută omul căutător de adevăr, de la taoism, hermetism, gnosticism, teosofie din sec.16 până în prezent, dar aşa ceva nu mai citisem! Cineva care cu simplitate descrie stările mentale, emoţionale şi fizice pe care le trăieşte în contact cu lumina interioară eliberatoare… la fiecare pas parcurs!” scrie Rada Pantea, fondatoarea Solisis, în prefața cărții.

Marianne Dubois trăieşte lângă Paris, unde ţine întâlniri lunare și în curând va veni și în București pentru a se întâlni cu cititorii romani.

„ Ai intrat în casa mea. Știam că erai Tu, în care nu puteam crede. Nu îndrăzneam să-mi ridic ochii către fața ta. Cum să imaginez fața iubirii?…”
Întâlniri Solare povestește o experiență așa de intensă încât ea deschide și pentru alții posibilitatea trecerii de la suferință la bucurie, trecerea spre o altă conștiință. Această transformare e adusă la început de întâlnirea cu o imagine a lui Isus trăită într-o stare de meditație profundă. Această imagine se interiorizează din ce în ce mai mult pentru a deveni substanța însăși a fericirii și a vieții.

EL SPUNE:
„Teama nu mai face parte din tine. Îţi cer îndrăzneala splendidă a unei explozii solare. Îţi cer să semeni peste tot un nou ferment, nu prin învăţătura unei vorbe care poate fi închisă într-o dogmă sau prin orice formă rigidă de gândire ci printr-o „stare de a fi”, o transparenţă care este cea a transformării constante a vieţii.”
„Cer miilor de faţete ale libertăţii tale de a se propulsa în orice loc pentru a forma cu mulţi alţii reţeaua

iubirii pe care am conceput-o asupra planetei.”
„Îţi cer să fii bucuria care înfloreşte pe toate drumurile lumii.”
„Îţi cer să fii eu, sursa infinită a Iubirii.”
„Îţi cer să fii într-adevăr tu însăţi.”

Puteți citi prima parte a cărții aici.

Evenimentul de lansare a cărții va avea loc joi pe 6 august de la ora 19 pe Anton Pann 21 (la 5 min. de Unirii).
Intrarea este liberă, pe bază de înscriere la OFFICE@SOLISIS.ORG, 0747540982

Solisis
www.solisis.org

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează