Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Lansare de carte: Dream It, Do It, Live It

0

 „Dream It, Do It, Live It” este o carte în engleză, de dezvoltare personală, care te ajută să ai mai mult succes în a-ți îndeplini scopurile și visele.

În „Dream It, Do It, Live It” veți citi poveștile reale a patru oameni (doi dintre ei sunt români) care au avut curajul să-și împărtășească visele și experiența avută în încercarea de a le transforma în realitate. Poveștile lor sunt pline de surprize, răsturnări de situație și învățături prețioase pentru oricine are curajul de a lupta pentru visul său personal.

Prezentarea cărții este una de excepție: a fost gândită ca un concept, nu doar ca o simplă carte de dezvoltare personală. „Dream It, Do It, Live It” inspiră căldură și prietenie, de la prima atingere. Vă va plăcea foarte mult cum arată, cum se simte atunci când o țineți în mână, dar mai ales experiența citirii ei. Tonul în care a fost scrisă este unul prietenos, practic și accesibil oricui.

Lansată în Marea Britanie, Disponibilă în România doar în cadrul lansării

„Dream It, Do It, Live It” este publicată de editura Capstone din Marea Britanie, editură care a publicat nume mari precum Richard Branson ori Ken Robinson. Echipa este specializată pe publicarea de cărți de business și dezvoltare personală.

Cartea este distribuită în librăriile din Marea Britanie dar și online. Poate fi comandă din orice țară din lume, inclusiv din România. O veți găsi în toate magazinele online Amazon, cât și în magazinele Barnes & Noble.

În România, vor fi aduse 200 de exemplare, ce vor fi împărțite cititorilor români, cu autograf, doar în cadrul evenimentului de lansare organizat de cei doi autori ai cărții: Ciprian Adrian Rusen și Richard Newton.

Patru motive pentru care trebuie să participați la eveniment

Lansarea de carte va fi joi, 20 iunie, la ora 19, la Bucharest HUB. Mai multe detalii logistice și informații despre agenda evenimentului, veți găsi aici: Dream It, Do It, Live It – Book Launch Event in Bucharest, Romania.

Evenimentul va include o prezentare despre importanța viselor în dezvoltarea personală, o sesiune de întrebări și răspunsuri precum și una de autografe. Dacă veți participa:

  • Veți fi printre primii români care dețin o copie a cărții „Dream It, Do It, Live It”.
  • Veți fi printre puținii norocoși care vor primi autografe de la ambii autori cât și de la graficianul cărții.
  • Îi veți cunoaște personal și veți interacționa cu: Richard Newton – autor englez, ce a câștigat recent titlul de Cartea de Management a Anului 2013, în Marea Britanie – și cu Ciprian Rusen – primul român care a scris manuale de Windows și alte cărți despre tehnologie pentru O’Reilly Media și Microsoft Press.
  • Vă veți distra – evenimentul va fi unul dinamic, cu multe momente de interacțiune și dialog.

Cine sunt Richard, Ciprian și Laura

Richard Newton este un autor britanic, lider de proiecte și programe internaționale, orator și om de business. Care este trăsătura sa cea mai importantă? Richard este un om al acțiunii, foarte bun în transforma idei în realitate, indiferent dacă este vorba de a își îndeplini obiectivele sale personale, a conduce proiecte complexe ori a îi ajuta pe alții să-și îndeplinească visele.

În cărțile sale, Richard explorează noi modalități pentru a îți atinge obiectivele, într-un mod cât mai simplu și practic. Cărțile lui au fost traduse în multe limbi de circulație internațională și au primit premii, cum ar fi recentul titlu de Cartea de Management a Anului 2013, în Marea Britanie.

Ciprian Rusen este unul din foarte puținii români publicați de către O’Reilly Media și Microsoft Press. Cărțile sale au fost publicate la nivel internațional și traduse în 12 limbi. Din păcate, niciuna din cărțile sale nu a fost tradusă sau distribuită în România.

În afară de tehnologie, Ciprian este foarte pasionat de ceea ce înseamnă să îți îndeplinești obiectivele. „Dream It, Do it, Live It” este prima sa carte de dezvoltare personală și un proiect în care a pus multă muncă, entuziasm și energie.

Laura Dumitru este o tânără foarte talentată. Ea face atât ilustrație cât și animație pe calculator și are un master în domeniu, obținut la o universitate din Olanda. Laura a realizat coperta cărții cât și marea majoritate a ilustrațiilor din carte.

Cumpărați-vă biletele pe Internet

Biletele pentru eveniment sunt distribuite pe Internet, pe pagina evenimentului: Dream It, Do It, Live It – Book Launch Event in Bucharest, Romania. Primii douăzeci de cumpărători vor primi o reducere de 10%.

De asemenea, puteți folosi și pagina de Facebook a evenimentului, pentru a fi curent cu știri și noutăți legate de organizare: Dream It, Do It, Live It – Book Launch & Workshop.

4-30-2013 10-36-19 PM

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.