Lansare Concurs pentru Premiile „Drepturile Copilului” 2012

0

Pentru al doilea an consecutiv, Federaţia Organizaţiilor Neguvernamentale pentru Copil (FONPC) va acorda Premiile „Drepturile Copilului” unor persoane care au militat pentru Drepturile Copilului, care au luptat pentru respectarea acestora şi au contribuit la schimbarea vieţii copiilor.

Acest eveniment se va derula în cadrul proiectului Festivalul Drepturilor Copilului «Pentru cucerirea drepturilor noastre !» a III-a ediţie, noiembrie–decembrie 2012, în parteneriat cu: Reprezentanţa UNICEF în România, Ambasada Franţei în România, Ambasada Elveţiei în România, Ambasada Canadei, Delegaţia Wallonie-Bruxelles, Organizaţia Internaţională a Francofoniei şi Fundaţia Parada, Institutul Polonez din Bucureşti, Fundaţia Terre des hommes şi Fundaţia Internaţională pentru Copil şi Familie «Dr.Alexandra Zugravescu», Primăria Municipiului Bucureşti, Consiliul General al Municipiului Bucureşti, Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti ARCUB -Centrul de Proiecte Culturale al Primăriei Municipiului Bucureşti.

Partener media Revista Ioana – Burda România.

Premiul Drepturilor Copilului este o formă de recunoaştere publică a importanţei şi a valorii rezultatelor activităţilor derulate de către câştigător prin oferirea atât a unui trofeu „Drepturile Copilului” cât şi a unui premiu.

FONPC acordă 5 Premii  „Drepturile Copilului” pentru următoarele categorii:

  1. un profesionist din cadrul ONG
  2. un profesionist din cadrul instituţiilor/autoritatilor publice locale, centrale
  3. un jurnalist
  4. un VIP (personalitate publică)premiul „Janusz Korczak”
  5. unui tânăr debutant – premiul „Dr. Alexandra Zugravescu”

Înscrierea candidaţilor în concurs şi jurizarea se va derula în perioada 15 noiembrie – 10 decembrie 2012, iar rezultatele vor fi făcute publice în timpul Galei Premiilor pentru Drepturile Copilului, care va avea loc pe data de 12 decembrie 2012. Metodologia de organizare a acestui concurs poate fi consultată pe pagina web a FONPC, www.fonpc.ro, unde candidaţii trebuie să completeze înscrierea online (www.fonpc.ro/inscriere-concurs.php), ei având oportunitatea atât de a se autonominaliza, cât şi de a fi nominalizaţi de către o altă persoană.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează