Lansare COFFICE- spatiul pentru un business inteligent si eficient

0

Young Professionals Club (YPC) lanseaza COFFICE, un mix perfect intre o cafenea si un spatiu de birou, oferind cadrul pentru o activitate creativa si eficienta, intalniri si sedinte de business si networking inteligent.

COFFICE este un spatiu de coworking pentru antreprenori, consultanti si freelanceri, in care atmosfera primitoare si comunitatea creata ajuta la generarea de idei inovatoare, la dezvoltarea unui networking solid si al unui business de succes.

Coworking-ul este un trend care este in crestere atat la nivel mondial, cat si in Romania. Studiile despre spatiile de coworking arata ca 30% din veniturile intreprinzatorilor sunt generate de reteaua din spatiul in care lucreaza.

„Scopul nostru este sa oferim pe langa un ambient placut si util, crearea unui mediu propice pentru sinergii si parteneriate intre membrii care isi desfasoara activitatea in COFFICE. Acest lucru il vom realiza prin „community organizers”, care sunt responsabili de a cunoaste businessul membrilor si de a face legaturile intre cei care ar putea dezvolta un parteneriat.” Dragos Barbalata, presedinte YPC.

Pentru mai multe detalii si inscrieri accesati pagina COFFICE:

www.youngprofessionals.ro/coffice

office@youngprofessionals.ro

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează