Lansare COFFICE- spatiul pentru un business inteligent si eficient

0

Young Professionals Club (YPC) lanseaza COFFICE, un mix perfect intre o cafenea si un spatiu de birou, oferind cadrul pentru o activitate creativa si eficienta, intalniri si sedinte de business si networking inteligent.

COFFICE este un spatiu de coworking pentru antreprenori, consultanti si freelanceri, in care atmosfera primitoare si comunitatea creata ajuta la generarea de idei inovatoare, la dezvoltarea unui networking solid si al unui business de succes.

Coworking-ul este un trend care este in crestere atat la nivel mondial, cat si in Romania. Studiile despre spatiile de coworking arata ca 30% din veniturile intreprinzatorilor sunt generate de reteaua din spatiul in care lucreaza.

„Scopul nostru este sa oferim pe langa un ambient placut si util, crearea unui mediu propice pentru sinergii si parteneriate intre membrii care isi desfasoara activitatea in COFFICE. Acest lucru il vom realiza prin „community organizers”, care sunt responsabili de a cunoaste businessul membrilor si de a face legaturile intre cei care ar putea dezvolta un parteneriat.” Dragos Barbalata, presedinte YPC.

Pentru mai multe detalii si inscrieri accesati pagina COFFICE:

www.youngprofessionals.ro/coffice

office@youngprofessionals.ro

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.