Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Lansare “Coaliția pentru Educație” / 4 iunie 2015

0

Invitație Lansare “Coaliția pentru Educație” 4 iunie, 17:00, Impact Hub București.

Cu bucurie, vă invităm la lansarea proiectului ce contribuie la formarea Coaliției pentru Educație, care își propune să coaguleze energii și resurse pentru a împlini o viziune curajoasă despre învățare în România.

Cover Lansarea CoalitieiEdu

Proiectul consolidează o inițiativă cu vechime a unui nucleu de organizații non-guvernamentale ce au peste 10 ani de experiență în educație prin inițiative susținute la nivel de organizație: Asociația Communication for Community, Asociația Edusfera, Asociația ROI, Asociația Română de Dezbateri, Oratorie și Retorică, Educativa, Fundația Noi Orizonturi, Grădinița Little London, Institutul pentru Dezvoltarea Evaluării în Educație, OvidiuRo, Teach for Romania și Universitatea Alternativă.

Credem că schimbările necesare în educație pot fi posibile doar prin acțiune comună și ne dorim să construim un spațiu care să alimenteze și să susțină intervenții sistemice pentru o societate bazată pe educația la care visăm.

Vă invităm alături de noi pentru a crește mișcarea de transformare a educației în România joi​, 4 iunie 2015, începând cu ora 17:00​, la Impact Hub​, pentru a căuta împreună răspunsuri la întrebarea: ”Cum ne putem implica în procesul de coagulare a eforturilor de transformare a educației?” Începând cu ora 18:30 vă invităm să construim împreună direcțiile strategice de acțiune, plecând de la întrebările: Care este focusul comun de acțiune? Pe ce direcții strategice dorim să ne concentrăm eforturile și ce soluții viabile identificăm?

Vă rugăm să confirmați participarea până la data de 2 iunie pe adresa de e–mail info@coalițiaedu.ro sau prin completarea acestui formularului de înregistrare, prin care ne veți sprijini să avem o întâlnire plină de substanță.

Proiectul “Coaliția pentru Educație” este finanțat cu suma de 69.545 Euro și are o durată de 12 luni. Pentru mai multe detalii puteți accesa www.coalitiaedu.ro începând cu 4 iunie.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.