Lansare “Coaliția pentru Educație” / 4 iunie 2015

0

Invitație Lansare “Coaliția pentru Educație” 4 iunie, 17:00, Impact Hub București.

Cu bucurie, vă invităm la lansarea proiectului ce contribuie la formarea Coaliției pentru Educație, care își propune să coaguleze energii și resurse pentru a împlini o viziune curajoasă despre învățare în România.

Cover Lansarea CoalitieiEdu

Proiectul consolidează o inițiativă cu vechime a unui nucleu de organizații non-guvernamentale ce au peste 10 ani de experiență în educație prin inițiative susținute la nivel de organizație: Asociația Communication for Community, Asociația Edusfera, Asociația ROI, Asociația Română de Dezbateri, Oratorie și Retorică, Educativa, Fundația Noi Orizonturi, Grădinița Little London, Institutul pentru Dezvoltarea Evaluării în Educație, OvidiuRo, Teach for Romania și Universitatea Alternativă.

Credem că schimbările necesare în educație pot fi posibile doar prin acțiune comună și ne dorim să construim un spațiu care să alimenteze și să susțină intervenții sistemice pentru o societate bazată pe educația la care visăm.

Vă invităm alături de noi pentru a crește mișcarea de transformare a educației în România joi​, 4 iunie 2015, începând cu ora 17:00​, la Impact Hub​, pentru a căuta împreună răspunsuri la întrebarea: ”Cum ne putem implica în procesul de coagulare a eforturilor de transformare a educației?” Începând cu ora 18:30 vă invităm să construim împreună direcțiile strategice de acțiune, plecând de la întrebările: Care este focusul comun de acțiune? Pe ce direcții strategice dorim să ne concentrăm eforturile și ce soluții viabile identificăm?

Vă rugăm să confirmați participarea până la data de 2 iunie pe adresa de e–mail info@coalițiaedu.ro sau prin completarea acestui formularului de înregistrare, prin care ne veți sprijini să avem o întâlnire plină de substanță.

Proiectul “Coaliția pentru Educație” este finanțat cu suma de 69.545 Euro și are o durată de 12 luni. Pentru mai multe detalii puteți accesa www.coalitiaedu.ro începând cu 4 iunie.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează