Lansare Clubul Tinerilor Antreprenori 20 mai / Bucharest Hubb

1

JCI Bucureşti te invită la evenimentul de lansare al Clubului Tineri Antreprenori pe 20 mai, ora 18:00, la Bucharest Hubb.

Într-o abordare nouă şi interactivă, Clubul îşi propune să aducă faţă în faţă experienţa unor oameni de afaceri şi provocările unui business la început de drum al tinerilor antreprenori. Lista completă a mentorilor o găseşti aici.

Pregăteşte-ţi un elevator pitch pentru a câştiga una din cele 20 de burse oferite de Fundaţia Post-Privatizare, ce îţi vor asigura membership-ul în Club.

Conceptul întâlnirilor lunare ale clubului:
• o gazdă permanentă, 3-5 mentori prin rotaţie în panel
• 6 întâlniri în 2010

Ca membru al clubului, vei beneficia de mentorat din partea unor mentori-antreprenori, cu experienţă relevantă în înfiinţarea şi management-ul unui start-up, dornici să împărtăşească din experienţa şi succesul personal.

Evenimentul de lansare din 20 mai 2010 va debuta cu un scurt istoric al programului „Tineri antreprenori”, urmat de prezentarea unor studii de caz susţinută de participanţi şi mentorii ediţiilor anterioare. Vom continua cu o sesiune de Elevator pitch pentru aplicanţii la burse: 1 minut fiecare (30 minute) însoţit de feedback de 30″ de la 5 mentori din juriu şi note.

Vom încheia seara cu un panel ce va reuni 3 mentori de la ediţia din acest an care ne vor explica motivaţia de a fi mentor în program. Evenimentul va fi urmat de o petrecere/cocktail.

Dacă ai în plan înfiinţarea unei firme în următoarele 6 luni sau ai deja o firmă cu o vechime de 6 luni, vino şi înscrie-te la evenimentul de lansare.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.