Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Lansare Cartisor de Autor Nichita Stanescu

0

„Averea cea mai sigură și cea mai importantă pe care o are umanitatea din timpul umanității mele este poezia fiecărui om în parte […] Poezia poetului stârnește poezia intimă a fiecăruia. Un poet este cu atât mai măreț cu cât cei care-l citesc nu pe el îl descoperă, ci pe ei înșiși”, scria Nichita Stănescu într-un Autoportret din anul 1982.

Cu această deschidere întru (auto)descoperire, vă invităm joi, 8 februarie 2018, orele 19.00, la Muzeul Național al Literaturii Române, la lansarea celui mai spectaculos mărțișor, Cărțișorul de Autor, ce poartă anul acesta versuri de Nichita Stănescu.

Cărțișorul de Autor Nichita Stănescu va fi disponibil într-o ediție bibliofilă de 33 de exemplare numerotate, realizate din hârtie de mână de bumbac și însoțite de o ilustraţie cu semnătura originală a lui Mircia Dumitrescu, artist plastic, membru al Academiei Române, dar și în alte două serii, pentru a ne lăsa purtați cât mai ușor de adierea poeziei:

Vă invităm să dăruiţi şi să purtaţi neasemuitele Cărţişoare!

Detalii aici.

Despre autor

avatar

Moara de hârtie este o poveste de viață, creată să aducă bucurie. O simplă idee a dus la construcția unui atelier-muzeu dedicat cuvântului scris, la înființarea unei Asociații care promovează meșteșugurile creative și la câteva proiecte educative și sociale. Din august 2011 până în prezent, aproximativ 4000 de adulţi şi copii au participat la atelierele şi evenimentele organizate de noi. Vă așteptăm si pe voi, cu bucurie, să descoperiți Moara de hârtie de la Comana! Mai multe informații găsiți pe: www.moaradehartie.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.