Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Lansare carte: „Idealul locuirii bucureștene”

0

Te invităm pe 4 martie, ora 19 la lansarea cărții Idealul locuirii bucureștene de Andrei Răzvan Voinea.

Cartea reprezintă primul proiect editorial al Asociației Studio Zona dedicat istoriei urbane și are la bază studiul doctoral al autorului despre parcelările de locuințe-tip edificate de Societatea Comunală pentru Locuințe Ieftine – București între 1908 și 1948.

Între 2015 și 2018, Asociația Studio Zona a condus o inițiativă civică de conștientizare a istoriei fiecăreia dintre cele 25 de parcelări prin redactarea și distribuirea de pliante fiecărei familii care locuiește în cele peste 4000 de locuințe edificate între 1908 și 1948. Locuitorii parcelărilor sunt invitați la eveniment.

La lansare, cartea poate fi achiziționată la prețul de 15 lei, fiind subvenționată prin Timbrul de Arhitectură.

Mai multe detalii despre lansare poți vedea în evenimentul de pe facebook.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.