Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Lansare Aspen Energy Lab

0

Conferinţa de lansare Aspen Energy Lab

Institutul Aspen România, în colaborare cu Energy Policy Group, organizează vineri, 5 februarie, conferința de lansare a proiectului Aspen Energy Lab. Evenimentul va avea loc la Hotel Intercontinental, sala Rapsodia, începând cu ora 10:00.

Aspen Energy Lab

Conferința de lansare se bucură de participarea unor personalități cheie din sectorul energetic, precum: Cristian Bușu, secretar de stat în Ministerul Energiei; Mihnea Constantinescu, ambasador cu însărcinări speciale de securitate energetică; Radu Dudău, director Energy Policy Group; Răzvan Nicolescu, consultant în cadrul Deloitte și fost ministru al Energiei; Alessandro Sverzut, CFO Enel România; Roberto Musneci, Senior Partner, Serban & Musneci Associates; Corina Murafa, expert independent în energie.

Obiectivul iniţiativei Aspen Energy Lab este de a coagula și angrena un grup de lideri emergenţi într-o dezbatere transparentă, responsabilă și non-partinică despre sectorul energetic din Romȃnia. Totodată, scopul este de a extinde dezbaterea și către subiecte referitoare la guvernare, protecţie socială, sustenabilitatea mediului, inovaţie și finanţare. Aspen Energy Lab este dezvoltat de Institutul Aspen Romȃnia și Energy Policy Group, cu sprijinul iniţial al ENEL Romȃnia.

Participanții în cadrul proiectului includ reprezentanţi din sectorul privat şi public, consultanță, cercetători, ONG și mass-media, pentru a asigura o varietate de perspective privind teme de guvernanță economică și socială conexe domeniului energiei. Proiectul beneficiază de sprijinul unui comitet de conducere și promotori, care include personalităţi cheie din sectorul energetic, și al unei comunități de facilitatori compuse din experţi din industria energetică având scopul de a lansa o discuţie exploratorie cu participanţii.

Aspen Energy Lab este parte a programului “Energie, Securitate și Economie” a Institutului Aspen România, ce își propune să contribuie la dezvoltarea unei platforme regionale în sectorul energetic.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.