Lacul Morii Bucuresti / Investitie de 70 milioane de euro?

0

Zonă de agrement de 70 milioane de euro la Lacul Morii!  „Marea Bucureştiului” ar putea să fie atracţie turistică pentru bucureşteni şi nu numai!
Potrivit eurourbanism.ro primăria sectorului 6 intenţionează să construiască o zonă de agrement în zona Lacul Morii din Bucureşti.  Investiţia este estimată la circa 70 milioane euro! Cristian Poteraş a declarat că „este o investiţie foarte mare care se poate face cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului şi cu Primăria Capitalei”, fără a dezvălui în ce va consta agrementarea zonei menţionate.

(foto Florin Ghindă, 2009)

lac

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează